Acasa Articole Everton – Tottenham – Ponturi si pariuri, 3 aprilie 2023

Everton – Tottenham – Ponturi si pariuri, 3 aprilie 2023

de Rosoga Andrei

Duelul a 2 echipe aflate in criza se disputa luni seara, de la orele 22:00, pe Goodison Park din Liverpool , acolo unde localnicii de la Everton primesc vizita londonezilor de la Tottenham, londonezi aflata in lupta acerba pentru un loc in primele 4 echipe ale English Premier League, un loc ce va fi rasplatit cu o calificare in grupele UEFA Champions League.

Everton

Echipa lui Sean Dyche are mari probleme in acest sezon de Premier League, aflandu-se la retrogradare, putand fi si depunctata in curand.

Dyche are ceva probleme de lot, Andros Towsend fiind indisponibil pentru a juca impotriva clubului din copilarie, iar situatia lui Dominic Calvert-Lewin este incerta.

Chiar si asa Everton este greu de batut acasa, fanii aratandu-si suportul fata de echipa in momente mai putin bune.

Echipa probabila Everton: Pickford; Coleman, Keane, Tarkowski, Godfrey; Gueye, Doucoure, Onana; Iwobi, Gray, McNeil

Tottenham

Cristian Stellini este managerul interimar cu care Tottenham va incheia acest sezon.

Chiar si dupa plecarea lui Antonio Conte, Stellini a declarat ca nu are ce sa schimbe prea multe si ca este nevoit sa continue tot cu 3-4-3 ca si sistem de joc, cu care a activat si fostul antrenor italian.

Stellini se va deplasa pe Goodison Park cu o lista mare de absenti: Ben Davies, Emerson Royal, Rodrigo Bentancur, Ryan Sessegnon, Yves Bissouma si fostul jucator a lui Tottenham, Richarlison, insa o veste buna este recuperarea lui Hugo Lloris, portarul francez campion si vicecampion mondial.

Echipa probabila Tottenham: Lloris; Romero, Dier, Lenglet; Porro, Skipp, Hojbjerg, Perisic; Kulusevski, Kane, Son.

Ponturi si Pariuri Everton – Tottenham, Betcash.ro

Ma astept la un meci frumos, cu faze de poarta, ambele echipe fiind in criza si cautand victoria, pentru diferitele obiectiove pe care le au: caramelele pentru a scapa de retrogradare, iar albii pentru a prinde un loc de UEFA Champions League.

Dar oare cine se va impune pe Goodison Park? Sincer, nu am o favorita, ar putea fi Tottenham, dar nu ofera siguranta in joc, asa ca merg pe goluri si ma astept ca ambele echipe sa marcheze.

Pontul meu pentru acest meci este Peste 2,5 goluri, la o cota de 2.18 oferita de GetsBet:

Mult succes!

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More