Acasa Articole Napoli – Frankfurt – Ponturi si Pariuri 15 martie

Napoli – Frankfurt – Ponturi si Pariuri 15 martie

de Bogdan Ivanovici

Stadio Diego Armando Maradona va gazdui mansa secunda a optimii de finala dintre Napoli si Frankfurt in aceasta seara, de la ora 22:00. Lidera detasat in Serie A, Napoli pleaca cu un avantaj de doua goluri in aceasta partida decisiva, intrucat in meciul tur din Germania italienii au castigat cu 2-0.

Napoli

O eventuala calificare in sferturile Champions League ar reprezenta o premiera pentru Napoli. Doar o minune o poate lasa acasa pe formatia lui Spalleti dupa partida din tur. Nu doar rezultatul in sine inclina mult in favoarea napoletanilor, ci si jocul prestat de acestia.

Meciul de acum trei saptamani a fost dominat autoritar de Napoli, insa scorul consemnat la finalul partidei a fost de doar 2-0 dupa golurile marcate de Osimhen si Di Lorenzo. Kvaratskhelia a ratat un penalty in prima parte a meciului, la scorul de 0-0, iar dupa eliminarea lui Kolo Muani din minutul 58 oaspetii au avut o multime de situatii de a inscrie, doar una fiind fructificata.

Italienii se afla intr-o forma de zile mari in actualul sezon de Champions League, marcand de 22 de ori pana acum. Pe teren propriu, Napoli a consemnat trei victorii mari in meciurile din grupe: 4-1 contra lui Liverpool, 4-2 contra lui Ajax si 3-0 contra celor de la Rangers.

Pe plan intern, Napoli se poate incorona deja cu titlul de campioana in Serie A. Cu 12 etape ramase, formatia lui Spalleti are un avans de 18 puncte si are un parcurs fenomenal cu 22 de victorii in 26 de meciuri disputate.

Echipa probabila: Meret; Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia
Napoli – Frankfurt

Frankfurt

Vulturii” sosesc in Italia intr-una din cele mai nefaste perioade ale sezonului. De la esecul din turul optimilor Champions League contra lui Napoli, acestia nu au mai inregistrat nicio victorie, remizand de doua ori si inregistrand o infrangere in Bundesliga.

Cu toate ca parcursul celor de la Frankfurt a fost unul modest in ultimele saptamani, acestia se mentin inca pe loc de cupe europene in Germania. Formatia antrenate de Glasner ocupa locul 6 in campionatul intern, cu 4 puncte mai mult decat Mainz, principala urmaritoare a acestora.

Castigatoare a Europa League in sezonul trecut, parcursul „vulturilor” in actualul sezon de Champions League a fost unul destul de zbuciumat. Germanii si-au facut debutul in competitie cu o infrangere categorica acasa, contra lui Sporting, cu scorul de 0-3.

Dupa acest esec a urmat o victorie pe Stade Velodrome: 1-0 contra lui Olympique Marseille. In dubla contra lui Tottenham, principala favorita la castigarea grupei, acestia au acumulat un singur punct, culminand cu doua victorii identice: 2-1 impotriva lui Marseille si Sporting.

Echipa probabila: Trapp; Tuta, Hasebe, Ndicka; Buta, Sow, Rode, Max; Kamada, Gotze; Borre

Ponturi si Pariuri Napoli – Frankfurt

Napoletanii sunt intr-o forma de zile mari, in special in meciurile de pe teren propriu. Oaspetii nu trec prin cea mai buna perioada din punct de vedere al rezultatelor, iar absenta lui Kolo Muani ar trebui sa-si spuna cuvantul in evolutia echipei. Recomandarea mea pentru aceasta partida este de peste 2.5 goluri la cota 1.69 pe LasVegas.ro.

Napoli – Frankfurt

Photo: dazn.com

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More