Acasa Articole Ponturi Pariuri Brazilia – Coreea de Sud 5 Decembrie 2022, Cupa Mondiala Qatar

Ponturi Pariuri Brazilia – Coreea de Sud 5 Decembrie 2022, Cupa Mondiala Qatar

de Rosoga Andrei

Brazilia, de 5 ori campioana mondiala, întâlnește Coreea de Sud luni seara de la orele 21:00, pe stadionul 947 din Doha, in optimile Cupei Mondiale de Fotbal din Qatar.

Brazilia

Multipla campioana mondiala arata bine pana in aceasta faza a competitie, ,doar in partida cu Camerun am putea zice ca brazilienii nu au calcat acceleratia.

Tite are ceva probleme de lot, Alex Telles si Gabriel Jesus vor fi incerti pentru o perioada mai lunga, iar Danilo si Alex Sandro + Neymar nu se stie daca vor fi refacuti pana la partida cu coreenii.

Chiar si cu cateva accidentari, Tite are solutii si Brazilia va fi gata de lupta împotriva unei echipe foarte arțăgoase ca a coreenilor.

Tite va merge pe acealsi sitem 4-2-3-1 cu care a inceput acest Campionat Mondial.

Brazilia, echipa probabila:

Alisson; Militao, Silva, Marquinhos, Danilo; Fred, Casemiro; Raphinha, Rodrygo, Vinicius; Richarlison.

Coreea de Sud

Asiaticii au reusit calificarea in minutul 91 si au uimit pe toata lumea, care se astepta ca Uruguay sau Ghana sa se califice, toti ochii fiind pe acel duel din runda a treia a grupei H.

Am urmarit toate meciurile coreenilor si aceasta echipa joaca fotbal, nu se baga cu fundul in poarta niciodata, iar eu unul sunt un fan al coreenilor.

Hwang HeeChan a ratat primele 2 meciuri din grupa fiind accidentat, insa a venit de pe banca in meciul cu Portugalia si a reusit sa marcheze golul calificarii si este un mare plus peste coreeni revenirea lui.

Kim MinJae: nici el nu a jucat cu portughezii, insa este ca si refacut pentru meciul cu Brazilia.

4-3-3 este sistemul de joc al coreenilor cu care au inceput acest campionat mondial.

Echipa probabila Coreea de Sud:

Kim Seung-gyu; Kim Moon-hwan, Kwon Kyung-wan, Kim Minjae, Kim Jin-su; Hwang In-beom, Jung Woo-young, Lee Kang-in; Lee Jae-sung, Cho Gue-sung, Son Heungmin.

Ponturi si Pariuri Brazilia – Coreea de Sud, Cupa Mondiala Qatar, Betcash.ro

Brazilia este clar favorita acestei optimi de finala si o favorita la castigarea turneului.

Coreenii sunt viteji, joaca frumos, insa totusi cred ca sunt limitati in fata unei Brazilii mult mai competente.

Brazilia este o echipa care joaca fotbal pana la ultimul fluier si le va fii greu coreenilor sa tina acelasi ritm, un mare plus fiind banca, Brazilia avand solutii pe orice post, Coreea avand o banca foarte slabuta.

Ma astept sa vad un meci foarte frumos, coreenii incercand sa joace si ei foarte ofensiv, insa vor lasa spatii si Brazilia este foarte reactiva avand jucători cu viteza in flancuri.

Pontul meu pentru acest meci este de peste 2,5 goluri la o cota de 1.87 in GetsBet

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More