Acasa Articole Inter – AS Roma – Ponturi si Pariuri 1 octombrie

Inter – AS Roma – Ponturi si Pariuri 1 octombrie

de Bogdan Ivanovici

La fel ca si in sezonul trecut, Serie A pare sa ne ofere cea mai stransa lupta la titlu din primele campionate ale Europei. Dupa primele sapte etape din aceasta editie, niciuna dintre Milan, Roma, Inter si Juventus nu se afla in top 4. Dintre echipele care au emis pretentii in sezonul trecut doar Napoli se regaseste intre primele formatii, ocupand de altfel primul loc in clasament.

Asadar, partida dintre Inter si Roma se anunta cu atat mai interesanta, intrucat in cazul unei infrangeri ecartul fata de primele pozitii din Serie A poate ajunge la 7 puncte in cazul milanezilor, respectiv 8 pentru formatia lui Mourinho.

Inter

Echipa antrenata de Simone Inzaghi a avut un inceput extrem de oscilant in campionat. Aflata pe pozitia a saptea in Serie A, cu 12 puncte, Inter a inregistrat 4 victorii si 3 infrangeri pana acum. De mentionat este faptul ca toate infrangerile au venit pe teren strain. Inter a plecat invinsa din duelurile lu Lazio (1-3), Milan (2-3) si Udinese (1-3). In meciurile de acasa in schimb, Inter are un parcurs perfect, cu 3 victorii din 3 meciuri si un golaveraj de 7-1.

Nerazzurri vor intalni al patrulea adversar de calibru dupa doar opt etape, fiind invinsi in fiecare din cele trei meciuri importante disputate in acest sezon.

Echipa probabila Inter : Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Asllani, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Dzeko

AS Roma

Nici Roma nu are un parcurs tocmai bun in acest sezon. Proaspat invinsa de Atalanta etapa trecuta, Roma se afla pe sase in clasament, cu 13 puncte, doar unul in plus fata de rivala din aceasta seara.

Castigatoarea Conference League nu vine dupa un program mai usor, intalnind in primele sapte etape trei echipe bune ale campionatului italian: Atalanta, Juventus (cu care a remizat 1-1) si revelatia Udinese (infrangere usturatoare, 0-4).

Urmarind indeaproape meciurile celor doua echipe, as spune ca Roma a evoluat mult sub asteptari. Cele patru victorii au venit contra unor formatii extrem de mici, echipe care au ca obiectiv evitarea retrogradarii: Salernitana, Empoli, Monza si Cremonense.

Echipa probabila AS Roma : Patricio; Mancini, Smalling, Vina; MZ Celik, Cristante, Matic, Spinazzola; El Shaarawy, Dybala, Abraham

Intalniri directe

Probabil fanii Romei nu isi mai amintesc cu exactitate cand i-au invins ultima oare pe cei de la Inter. In ultimele 11 meciuri directe, Inter a castigat de 5 ori, iar celalalte 6 s-au terminat la egalitate.

Ultima victorie a Romei a venit in februarie 2017, chiar pe Stadio Giuseppe Meazza. Roma s-a impus cu 3-1 la acea data, punctand prin Nainggolan (2x) si Perotti. Pentru gazde a marcat Icardi. In acel sezon, Roma reusea clasarea pe locul doi in Serie A, la 4 puncte in spatele lui Juventus.

Ultimele 5 meciuri Inter – AS Roma

  1. Inter – AS Roma 3-1
  2. Inter – AS Roma 2-0
  3. AS Roma – Inter 0-3
  4. Inter – AS Roma 3-1
  5. AS Roma – Inter 2-2

Ponturi si Pariuri Inter – AS Roma

Cu toate ca Inter nu a avut cele mai bune rezultate in acest sezon, parerea mea este ca jocul lor a fost mult peste ce a aratat Roma. Intrucat ambele echipe au dat o gramada de jucatori la echipele nationale pentru meciurile din Nations League nu cred ca se pune problema ca vreuna dintre echipe sa fie mai proaspata.

Cred ca Inter se va impune, dar ma astept si la un meci cu multe goluri. Cota de 2.05 pentru victorie Inter mi se pare foarte buna, iar 1.8 pentru minim trei goluri ar trebui sa iasa fara prea mari emotii daca ne uitam pe ultimele meciuri directe.

Inter – AS Roma
Inter – AS Roma

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More