Acasa Articole Bayern – Barcelona – Ponturi si Pariuri 13 septembrie 2022

Bayern – Barcelona – Ponturi si Pariuri 13 septembrie 2022

de Ionuț

Blockbusterul etapei a 2-a a grupelor UEFA Champions League, editia 2022-2023 se joaca marti, de la orele 22:00, pe Allianz Arena din Munchen. Se intalnesc echipa gazda, Bayern Munchen si catalanii de la FC Barcelona.

Interesant este ca aceste 2 super-formatii s-au intalnit si in editia precedenta a UEFA Champions League, tot in faza grupelor. In ambele manse a castigat Bayern Munchen, de fiecare data cu 3-0.

Situatia este insa diferita anul acesta, cu o formatie din capitala Cataluniei mult schimbata in bine, sub bagheta lui Xavi, deci meciul de marti seara nu va mai arata, probabil, ca celelalte 2 meciuri din editia precedenta.

FC Bayern Munchen

Bayern a inceput ca din pusca acest sezon de Bundesliga: 3 victorii la rand, in care a inscris de 2 ori mai mult de 6 (sase!) goluri (1-6 la Frankfurt, in prima etapa si 0-7 la Bochum) + o victorie concludenta in SuperCupa Germaniei, 3-5 la Leipzig, intr-un meci in care Red Bull Leipzig a cam dat gol la fiecare ocazie avuta. A urmat insa o serie de 3 egaluri la rand, dintre care doua acasa (1-1 cu Monchengladbach si 2-2 in ultima etapa, cu Stuttgart, un meci in care bavarezii au fost egalati in minutul 90+2), iar Bayern a pierdut sefia clasamentului din Bundesliga, fiind pe locul 3, la egalitate cu marea rivala de la Borussia Dortmund.

In Champions League, bavarezii au inceput ca din tun, asa cum ne-au obisnuit de ani de zile incoace: o victorie concludenta pe Giuseppe Meazza din Milano, in fata Interului, 0-2, goluri Sane si D’ambrosio (OG).

Absentele pentru meciul de marti seara in tabara bavarezilor: francezul Kingsley Coman (accidentare musculara) si senegalezul Bouna Sarr, o absenta de lunga durata.

FC Barcelona

Barca a inceput acest sezon diametral opus fata de anteriorul. O echipa renascuta, pompata serios de numeroasele transferuri din aceasta vara cerute si facute de Xavi. Robert Lewandowski (ex Bayern), Franck Kessie (ex Milan), Jules Kounde (ex Sevilla), Andreas Christensen (ex Chelsea), Raphinha (ex Leeds Utd), Hector Bellerin (ex Arsenal) si Marcos Alonso (ex Chelsea) sunt numele mari aduse de catalani in aceasta vara, in poate cea mai impresionanta campanie de transferuri din Europa, din aceasta vara.

Rezultatele se vad inca din inceputul sezonului: 4 victorii si un egal in LaLiga, egalul fiind venit chiar in prima etapa, surprinzator, acasa cu Rayo Vallecano, un egal extrem de mincinos, in care Barca ar fi putut inscrie lejer 2-3 goluri.

Si in Champions League catalanii au inceput perfect, 5-1 pe Camp Nou cu cehii de la Plzen, intr-un meci in care Lewandowski a reusit primul hat-trick in tricolul Barcelonei.

Pentru meciul de maine seara, nu exista absenti in lotul catalanilor.

Ponturi si Pariuri Bayern Munchen – FC Barcelona, 12 septembrie 2022

Cand spui Bayern sau Barcelona, toata lumea se asteapta la spectacol si joc deschis. Cred insa ca meciul acesta nu va genera atat spectacol pe cat ne asteptam, si vad un meci destul de inchis (tacticizat). Astfel, incerc acest pronostic la partenerii de la Mozzart:

Totusi, cred ca Bayernul e o nuca prea tare inca pentru Barcelona, desi catalanii parca sunt mai in forma:

Mult succes!

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More