Acasa Articole Wolfsburg – Bayer Leverkusen – Ponturi si Pariuri 20 martie 2022

Wolfsburg – Bayer Leverkusen – Ponturi si Pariuri 20 martie 2022

de popean Florin Aurelian

Duminica seara, incepand cu orele 18:30, pe Volswagen Arena, echipa gazda, Wolfsburg, primeste vizita celor de la Bayer Leverkusen, intr-un meci extrem de important pentru ambele echipe.

Analiza echipei Wolfsburg

Wolfsburg traverseaza un sezon foarte complicat, o mare parte din el acestia fiind in zona rosie la clasamentului. Nici in momentul de fata nu au scapat definitiv de aceasta zona, insa in ultimele meciuri rezultatele si jocul prestat dau speranta si lor si fanilor ca situatia se va imbunatati.

Momentan echipa ocupa locul 12 in clasament cu 31 de puncte obtinute, la 8 puncte de locul de baraj ocupat de Stuttgart. In ultimele 3 meciuri jucate, echipa de pe Volswagen Arena, Wolfsburg, a inregistrat o singura infrangere, etapa trecuta in fata celor de la Freiburg, 2-3, dupa ce a avut un come back frumos de la 0-2, insa pe final gazdele le-au dat lovitura de gratie.

Analiza echipei Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen ocupa in continuare locul 3 al clasamentului, insa presiunea pe elevii lui Seoane este extrem de mare din mai multe motive. In primul rand, Bayer este intr-o mini criza din punct de vedere al rezultatelor si al jocului prestat, de la acel 1-1 impotriva celor de la Bayern Munchen, echipa lui Seoane a inregistrat 3 infrangeri consecutive in toate competitiile.

In al doilea, presiunea pusa de echipele aflate in spatele lor in clasament este extrem de mare, urmatoarele 3 clasate ( Leipzig, Freiburg si Hoffenheim) se afla toate la un singur punct de Bayer. Nu in ultimul rand Seoane se confrunta cu probleme importante de lot, 3 dintre vedetele echipei vor absenta in acest joc extrem de important ( Schick, Wirtz si Frimpong).

Ponturi si Pariuri recomandate

Vad un meci extrem de interesant, jucat pe contre. Echipa gazda cauta punct sau puncte pentru a se indeparta de zona fierbinte a clasamentului in timp ce Bayer vrea sa isi apere cu darzenie locul 3 in clasament.

Pariurile recomandate de mine ar fi urmatoarele:

Peste 2,5 goluri, cota 1,75

Ambele echipe marcheaza, cota 1,65

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More