Acasa Articole Simona Halep vs Sorana Cirstea – Ponturi si Pariuri 15.03.2022

Simona Halep vs Sorana Cirstea – Ponturi si Pariuri 15.03.2022

de Cristi

Pe 15 martie va avea loc super duelul intre cele mai bune doua jucatoare din Romania: Simona Halep si Sorana Cirstea. Pozitia lor in clasamentul WTA este foarte apropiata, Halep coborand pana pe locul 26 dupa ce nu a avut rezultate foarte bune in ultimul an, iar Sorana a urcat pana pe locul 27, fiind foarte aproape de locul cel mai sus pe care l-a atins in cariera ei: locul 21.

Ele joaca pentru un loc in sferturile turneului de prestigiu de la Indian Wells. In sferturi ar avea un meci relativ accesibil, cu castigatoarea dintre Petra Martic si Samsonova. Atat Pliskova cat si Emma Raducanu au iesit pana acum, asa ca invingatoarea din acest meci ar trebui sa fie favorita si in continuare pentru a atinge minim semifinalele.

Analiza Simona Halep

Simona Halep nu trece printr-o perioada prea buna a carierei, ea neavand un antrenor permanent si incepand o noua colaborare cu Morgan Bourbon chiar inaintea acestui turneu. Pe Morgan Bourbon l-a cunoscut la academia lui Mouratoglou.

Inaintea turneului de la Indian Wells, Simona Halep a pierdut in runda 1 la Doha, a facut semifinala la Dubai unde a pierdut un meci foarte strans cu Jelena Ostapenko, iar la Australian Open a pierdut in optimi, dupa un meci aproape dramatic cu Alize Cornet.

Jocul Simonei Halep a fost foarte solid pana acum la Indian Wells si cred ca este in cautarea unui succes notabil, intr-un turneu mare percum cel de la Indian Wells.

Analiza Sorana Cirstea

Sorana, spre deosebire de Simona Halep, este in ascensiune si este foarte aproape sa-si atinga cel mai bun loc in clasamentul WTA. Jocul Soranei a fost tot timpul oscilant, ea reusind meciuri exceptionale urmate de infrangere in 2 seturi cu adversare mult mai slab cotate in meciul imediat urmator. Daca jocul ii merge, se poate duela de la egal la egal cu aproape orice jucatoare inclusiv din top 10.

Inaintea turneului de la Indian Wells, Sorana Cirstea a pierdut in semifinale la Lyon cu Dayana Yastremska, in turul 2 la Doha si Sankt Petersburg si in optimi la Australian Open, unde a reusit sa castige un set cu Swiatek

Meciuri directe Simona Halep vs Sorana Cirstea

Desi ele sunt active de mai bine de 10 ani in circuit, intr-un mod constant, ele s-au intalnit doar de 3 ori pana acum, in mod surprinzator. Doua dueluri sunt in anul 2010, deci acum 12 ani, cand erau junioare (Simona avea 18 ani si Sorana 19 ani), iar primul lor meci este din 2008 de la un ITF din Bucuresti.

Meciurile nu sunt relevante pentru duelul de acum, pentru ca s-au jucat pe vremea cand niciuna dintre cele doua jucatoare nu era un nume important in circuitul WTA, darr Sorana Cirstea a reusit sa o invinga de 2 ori si, din punct de vedere al statisticii, conduce cu 2-1 la meciurile directe.

Pariuri si Pronosticuri Simona Halep vs Sorana Cirstea

Cotele la meciul Simona Halep vs Sorana Cirstea sunt clar in favoarea Simonei, ea avand 1.28 pentru victorie, Sorana avand 4.57. (la Betano cu marja 0). Cred ca experienta superioara a Simonei din toti acesti ani isi va spune cuvantul si va reusi sa castige, dar 1.28 cu siguranta nu este value si este mult prea mica pentru a o juca.

O sa mergem pe un handicap asiatic -4.5 gameuri Simona Halep, adica sa castige la minim 5 gameuri diferenta. Considerand ca jocul lui Sorana este unul foarte de risc si ca Simona Halep este intr-o forma fizica foarte buna la acest turneu, cred ca acest meci se va lasa cu multe erori nefortate si Simona ar trebui sa castige categoric.

De asemenea, Simona Halep are un avantaj psihologic asupra jucatoarelor din Romania si a reusit victorii senzationale chiar si cand alte adversare din Romania erau intr-o forma excelenta(bineinteles, jucatoare sub nivelul lui Sorana Cirstea, dar moralul conteaza).

Serviciul Soranei Cirstea nu este foarte stabil, procentajul fiind de multe ori sub 50%, deci cred ca, datorita presiunii acestui meci, va da minim 3 duble fara mari dificultati.

Foto articol: Colaj Profimedia

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More