Acasa Despre

Despre

de Cristi

Salut, numele meu este Dragoș și vreau să te felicit pentru alegerea de a răsfoi acest site și să-ți spun bun venit. Nu te așteaptă un drum ușor dacă alegi să rămâi și să înveți, dar te asigur că va merita. Nu ofer pariuri sigure, meciuri zilnice sau bilete câștigătoare. Dacă asta cauți, te sfătuiesc să cauți în altă parte, internetul este plin. Dar să ai în vedere că secretul constă în cunoștințele pe care le poți studia aici, nu în pronosticurile pe care le găsești oriunde.

Betcash nu vinde pește („selfish”), ci te învață cum să pescuiești.

„Dă-i unui om un pește și îți va mulțumi în acea zi.

Învață-l cum să îl prindă singur și îți va mulțumi toată viața.”

Am activat în domeniul jocurilor de noroc aproximativ 13 ani, timp în care am cotizat la mai multe case de pariuri autohtone şi străine. Este adevărat, poate că mai bine de jumătate din această perioadă am pierdut sume importante de bani, însă le consider ca fiind o investiţie pentru experienţa dobândită.

După mai multe încercări eşuate de a face bani din jocurile de noroc, în anul 2007 am descoperit Betfair Exchange, iar din acel moment totul s-a schimbat. Mi-am recăpătat încrederea, am început să mă informez cât mai mult despre tranzacționarea pariurilor sportive, am cunoscut oameni care făceau bani constant și am început și eu să fac trading pe fotbal.

Astfel, după mai bine de 10 ani petrecuţi pe Betfair Exchange, în care am învăţat în permanenţă cum funcţionează şi care sunt cele mai eficiente metode, am ajuns la concluzia că este cea mai sigură şi simplă modalitate de a câştiga bani din pariuri, dacă îţi doreşti cu adevărat acest lucru.

Nu a fost deloc uşor. Iniţial am încercat pe cont propriu, însă m-am lovit de mai multe eşecuri. Apoi a trebuit să apelez la serviciile experţilor în acest domeniu (contra cost, desigur), de la care am învăţat foarte multe, însă am continuat să pierd, deşi alţi prieteni reuşeau. Mi-am dat seama că este vina mea pentru că încă mai gândeam ca un parior clasic (mă bazam pe noroc) şi  trebuia să mă schimb. Am început să țin o evidență cât mai detaliată a pariurilor jucate, am devenit mult mai disciplinat, mentalitatea mea de jucător de noroc a început să dispară și i-am făcut loc celei de investitor. La scurt timp au apărut şi câştigurile. Atât bani, cât și timp.

Mulţi cred că dacă dau o lovitură cu un bilet spectaculos sunt „pe plus”. Vă provoc, ţineţi o evidenţă în excel şi o să vedeţi că 99% vă înşelaţi (singuri).

În prezent sunt angajat în România, într-o funcție publică, motiv pentru care nu vreau să îmi dezvălui identitatea și să mă fac remarcat.

Investesc câteva ore pe zi în tranzacționarea pariurilor pe Betfair Exchange, dar nu vreau să discut despre câștiguri pentru că sunt irelevante, atâta timp cât profitul fiecăruia este proporţional cu suma investită.

Vreau doar să spun că mi-am convins până şi soţia să joace la pariuri şi i-a mers chiar bine. Cine mai poate face acest lucru?

Vreau să mai spun şi că mulţi străini fac bani din tranzacționarea pe Betfair Exchange din metodele pe care le găsiti aici. Nu le-am inventat eu, au fost alţii mult mai inteligenţi. Scopul meu este să le traduc şi încerc să le explic tuturor românilor interesaţi, într-un mod cât mai simplu, astfel încât să priceapă şi să profite şi ei. Nu spun că nu suntem cunoscători de limba engleză, dar mulți sunt comozi și în plus, aici e gratis.

Știu, cu toții se vor întreba de ce am ales să fac acest lucru…

În primul rând fac asta pentru mine. Acest site reprezintă o provocare pentru mine însumi. Este primul şi probabil unicul. Am planuri mai mari şi acesta este punctul de plecare. Îmi doresc un grup cu care să tranzacționez pe Betfair Exchange la un nivel ridicat.

În al doilea rând, o fac pentru voi. Sunt frustrat de faptul că majoritatea încă vă mai pierdeți banii de buzunar așa cum o făceam și eu și mai rău decât atât, vă mai lăsați păcăliți de câte unii care vă vând „meciuri sigure”. Îmi doresc să fim cât mai mulţi români care să profităm de Betfair Exchange.

Nu în ultimul rând, fac acest lucru pentru că sunt împotriva caselor de pariuri. Mult timp am fost furat, atât la propriu, cât și la figurat, de casele de pariuri și nu am fost singurul în această situație. Cine a mai câștigat bani știe că ești trecut pe „lista neagră”. Vreau să ne răzbunăm pentru toţi banii pe care casele de pariuri online i-a luat de la noi în tot acest timp (şi vă asigur că se poate, de la fiecare în parte).

Sunt convins că nu mă pot opune unora care vor mai încerca câte un bilet cu cota 100+ care să le aducă fericirea, dar atâta timp cât se limitează la unul singur pe weekend pentru disctracție şi nu pariază tot profitul dobândit, este acceptabil.

În final, îmi doresc ca articolele mele să aducă o schimbare în viața tuturor românilor care pariază iresponsabil și pierd timp și bani în beneficiul caselor de pariuri.

Îți mulțumesc că ți-ai făcut timp să citești această descrie, dar întreabarea mea este următoarea: Ce încă mai cauți pe această pagină când ai atâtea de citit, de învățat și de pus în practică? Ține minte că și eu am fost în locul tău mai de mult. Dacă eu am reușit să am un venit lunar suplimentar în mod constant, înseamnă că oricine o poate face.

Dacă eşti interesant de activitatea mea, mă poţi urmări pe Facebook.

Dacă ai întrebări suplimentare mă poți contacta și pe această pagină.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More