Acasa Ponturi Ungaria vs Portugalia – analiza și pontul zilei – 15 iunie

Ungaria vs Portugalia – analiza și pontul zilei – 15 iunie

de Bogdan Ivanovici

În această seară, de la ora 19:00 Portugalia va începe lupta pentru apărarea trofeului european câștigat în 2016, urmând să deschidă Grupa F pe Puskas Arena contra Ungariei.

Tot din această grupă fac parte Germania și Franța, care urmează să se dueleze de la ora 22:00. Ocupantele primelor trei poziții ale acestei grupe par evidente, făcând calificarea Ungariei o misiune imposibilă.

Trebuie menționat că Ungaria s-a calificat la EURO 2020 după ce a învins Bulgaria și Islanda în barajul pentru calificare a UEFA Nations League, terminând abia pe locul patru din cinci grupa din preliminarii.

De cealaltă parte, Portugalia a obținut un surprinzător loc doi în preliminarii, grupa fiind câștigată de Ucraina. EURO 2020 va fi cea de-a opta apariție a portughezilor la Campionatul European, însă pentru prima oară în istorie aceștia participă din postura de deținători ai trofeului.

Ungaria

  • Formă: EVVVE
  • Ultimul rezultat: Ungaria 0-0 Irlanda, 08/06

Echipă probabilă: Gulacsi; Fiola, Orban, Attila Szalai; Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy, Schafer, Holender; Roland Sallai, Adam Szalai

Portugalia

  • Formă: VEVEV
  • Ultimul rezultat: Portugalia 4-0 Israel, 09/06

Echipă probabilă: Rui Patricio, Semedo, Dias, Pepe, Guerreiro; Danilo, Moutinho; Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Jota; Ronaldo

Istoricul întâlnirilor directe

Ultimele dueluri înreginstrate între cele două echipe au avut loc în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, când lusitanii i-au învins pe maghiari de două ori, 1-0 respectiv 3-0. Pe lângă aceste dueluri, nu putem uita de confuntarea din 2016 de la EURO, când Ungaria a preluat conducerea de două ori, însă partida s-a încheiat 3-3 după ce Ronaldo a marcat două goluri.

Pontul zilei

O vad pe Ungaria carne de tun în această grupă, iar personal consider că Portugalia poate să își apere trofeul cucerit la ediția din 2016.

Astăzi voi miza pe handicap astiatic -1.00 Portugalia la cota 1.79, adică la o victorie la un singur gol a portughezilor, miza va fi rambursată, iar pentru ca pariul să fie câștigător, Portugalia trebuie să învingă la minim două goluri. Mai multe detalii despre handicapul asiatic AICI

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predicții sportive.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More