Acasa Articole Trucuri Pariuri Sportive 2021

Trucuri Pariuri Sportive 2021

de Marian BC

Astazi o sa discutam despre cateva „trucuri” la pariuri sportive pe fotbal, la casele de pariuri online. Scopul acestui articol este acela de a ne imbunatati sansele de castig ale unui pronostic sau de a obtine o cota mai buna si implicit, un castig mai mare, in cazul in care pronosticul este castigator. Toate informatiile ce urmeaza a fi relatate se pot aplica cu succes in cadrul Betano, dar cu siguranta si la alte case de pariuri online. O sa luam ca si exemple meciuri care s-au disputat sau se disputa weekendul acesta.

Cote mai mari premeci la pariuri soliste, sansa dubla sau total goluri

Atunci cand credem ca o echipa va castiga meciul, deschidem aplicatia, gasim meciul, selectam selectia dorita (1 sau 2), fiind chiar primul pronostic disponibil in ofertele caselor de pariuri, introducem miza si asteptam sa inceapa meciul si apoi sa castigam pariul. In imaginea de mai jos, avem cotele disponibile pentru meciul dintre Celta Vigo si Levante. Vom privi cu atentie asupra cotelor pentru Rezultat meci, Sansa dubla, Peste/Sub 2.5 goluri si Niciun pariu pe egal (asa-zisul DNB):

Sa prespunem ca dorim sa pariem pe victoria celor de la Celta Vigo, pentru care avem o cota de 1.83, sau sa alegem un pronostic mai sigur, victorie Celta Vigo fara egal (primim cota 1 in caz de egal) la o cota de 1.35. Ne uitam putin si la cotele de la peste 2.5 goluri (1.75) si chiar la pronosticul X2 pentru care primim o cota de fix 2.0.

In mod normal, daca pronosticul pe care dorim sa plasam un pariu se afla printre acestea, il selectam, plasam miza si cam asta este. Ce zici daca ti-as spune ca pentru 5 secunde in plus poti avea cote mai bune pentru toate aceste pronosticuri? Ei bine, asta este posibil daca ne indreptam spre categoria „Handicapuri Asiatice”. Tot pentru acelasi meci, acolo vom gasi urmatoarele:

Aici regasim Celta Vigo -0.5 la o cota de 1.85. Pentru a fi castigator acest pronostic, trebuie ca Celta Vigo sa termine partida cu cel putin un gol in plus fata de Levante. Practic, inseamna ca Celta Vigo va castiga partida, pronostic pentru care avem o cota de 1.85 in categoria „Handicapuri Asiatice” fata de 1.83 cat avem la categoria „Rezultat meci”. Deci, o cota cu 0.02 mai mare sau 1.1% in plus.

Aici regasim si Celta Vigo (simplu) sau Celta Vigo 0 la anumite case de pariuri. Pentru a fi castigator acest pronostic, trebuie ca Celta Vigo sa castige meciul. In caz de egalitate, miza va fi rambursata. Este exact acelasi pronostic ca si cel din categoria „Niciun pariu pe egal” sau Celta Vigo DNB (Draw No Bet), diferenta fiind ca in aceasta categorie cota este 1.38, iar in cealalta este 1.35. Deci, o cota cu 0.03 mai mare sau 2.2% in plus.

In aceasta categorie mai regasim si Levante +0.5. Pentru ca acest pronostic sa fie castigator, trebuie ca Levante sa nu piarda meciul. Practic, acest pronostic din aceasta categorie, la o cota de 2.05 inseamna acelasi lucru ca si pronosticul X2 din categoria „Sansa dubla” pentru care aveam o cota de 2.0. In acest caz avem pentru acelasi pronostic o cota cu 0.05 mai mare sau 2.5% in plus.

Tot in aceasta categorie, in a doua grupa regasim variante de pariere de numar de goluri asiatic, printre care si Peste 2.5 goluri cotat la o cota de 1.78, fata de 1.75 cat este cotat in categoria Peste/Sub 2.5 goluri. Acelasi lucru se aplica si pentru piata de Sub 2.5 goluri, pentru care in aceasta categorie beneficiem de o cota de 2.15 fata de 2.10 cat ar fi in categoria de baza. Deci, o cota cu 0.05 mai mare sau 2.38% in plus.

Poate ca diferentele nu vi se par atat de mari, dar daca facem o medie pentru aceste patru pronosticuri din cadrul acestui meci, rezulta ca daca am alege pronosticurile din categoria „Handicap Asiatic” vom avea un profit cu 2.04% mai mare, adica 20 RON in plus la 1000 RON pariati, gratis, cu doar cateva secunde de efort in plus.

Lucrurile sunt si mai avantajoase in cazul in care preferam sa pariem pe un bilet cu mai multe selectii (sa spunem 6). Sa ne inchipuim sa vom avea aceleasi cote disponibile pentru fiecare in parte la selectia Sub 2.5 goluri, pentru care in categoria principala avem o cota de 2.10, iar in categoria cu asiatice 2.15. Daca alegem sa mergem pe selectia clasica, vom avea o cota finala a unui bilet cu 6 pronosticuri de 85.76, in timp ce cota aceluiasi bilet, dar cu selectii din categoria de asiatice ar fi de 98.77. Daca ne inchipuim ca am plasa o miza de 100 RON pe acest bilet, rezulta ca vom avea un castig potential cu 1300 RON mai mare. Totul absolut gratis si disponibil cu doar un minim de efort.

Nu intotdeauna cotele de la asiatice sunt mai mari decat cele din categoriile principale, existand meciuri in care lucrurile sa stea tocmai invers, dar ideea cu care trebuie sa pleci in urma acestui articol este aceea ca trebuie sa verifici si sa alegi cota cea mai mare pentru acelasi pronostic, pentru ca pe termen lung, orice sutime in plus inseamna mai multi bani in buzunarul tau. Daca informatiile despre pariurile de tip Handicap Asiatic nu iti sunt foarte clare, iti recomandam sa citesti acest articol.

Totodata, explicatia pentru aceste diferente de cote este aceea ca in sectiunea Handicap Asiatic, marja caselor de pariuri este mai mica decat in sectiunile principale. Mai multe despre marja casei de pariuri, cum o depistezi si cum se calculeaza poti citi aici.

Cote mai mari live pentru pariu pe rezultat la pauza

Atunci cand urmarim echipa favorita jucand si dominand meciul inca de la inceput, alegem sa mergem pe un pronostic de tip Rezultat Prima repriza (1 sau 2). De obicei, deschidem aplicatia de pariuri, cautam meciul, cautam pronosticul, il selectam, stabilim miza si asteptam ca echipa favorita sa marcheze si sa castige repriza.

Daca ti-as spune ca pentru acest tip de pronostic live poti beneficia de o cota mai mare? Sigur, aceasta metoda, careia eu ii spun „un mic boost” nu functioneza in cadrul tuturor meciurilor sau in orice moment al reprizei, dar ca si in cazul trucurilor anterioare, pentru a verifica daca putem beneficia de o cota mai mare ne costa doar cateva secunde petrecute in plus in aplicatie.

Practic, asa cum puteti observa si in cadrul imaginilor de mai jos, ne vom folosi de facilitatea numita BetCombo, oferita de catre cei de la Betano, dar nu numai. Tot ce trebuie sa facem este sa activam aceasta optiune live si pe langa pronosticul selectat pe piata „Rezultat Prima repriza” sa mai selectam si un pronostic de tip „Peste” din categoria „Goluri prima repriza”, care sa presupuna inca un gol marcat in prima repriza.

In imaginea de mai jos se poate observa faptul ca la scorul de 1 – 1, pentru victoria oaspetilor, la pauza avem o cota de 3.90, in timp ce prin intermediul unui BetCombo in cadrul caruia avem selectat rezultatul la pauza si Peste 2.5 goluri in prima repriza, beneficiem de o cota 4.

Acest „mic boost” ne aduce 2.5% in plus si presupune ca in meci sa se intample exact acelasi eveniment ca si atunci cand am fi pariat doar pe victoria oaspetilor: acestia sa marcheze cel putin un gol si sa castige repriza.

Cote mai mari pe combo-uri live si premeci.

In ultima perioada pariurile de tip combo au castigat o popularitate foarte mare in randul pariorilor si aproape ca nu exista bilet cu selectii multiple fara ca un pronostic sa fie de tip combo. Cand spunem combo, ne referim la acele pariuri precum Gazdele castiga si se marcheaza minim 2 goluri in meci (1 & 2+), Ambele echipe marcheaza si peste 2.5 goluri in meci (GG & 3+), Oaspetii sau egal si sub 4.5 goluri in meci (X2 & Sub 4.5) s.a.m.d.

Daca ne referim la aceste combo-uri ca parte a unui bilet cu mai multe selectii, lucrurile raman asa cum stiti deja si momentan, casele de pariuri din Romania nu permit aplicarea metodei in cadrul acestora.

Daca ne referim la combo-uri plasate in sistem single, exista si aici o metoda de imbunatatire a cotelor, care la fel ca si celelalte lucruri dezvaluite anterior, nu va costa decat cateva secunde de timp petrecut in plus pe site sau in aplicatie.

Pentru a beneficia de cote mai bune pentru pariurile de tip combo, ne vom folosi din nou de faclitatea numita BetCombo de la Betano, in acest exemplu, dar mai exista si alte case de pariuri care ofera aceasta oportunitate.

Dupa cum puteti observa in imaginile de mai jos, exista diferente mari de cote intre pronosticurile din cadrul combo-urilor clasice si cele realizate prin intermediul BetCombo, atat premeci, cat si live.

Aceasta nu este o metoda sigura de imbunatatire a cotelor, existand si posibilitatea ca o astfel de metoda sa fie mai dezavantajoasa din punct de vedere al cotei decat daca alegem sa pariem pe un como clasic, dar ca si in cazurile de mai sus, intotdeauna trebuie sa verificam daca exista metode ca pentru acelasi pronostic sa obtinem o cota mai buna si implicit, un profit mai mare pe termen lung, observand ca diferentele pot fi de pana la 6.3%.

In acelasi timp, daca facem referire din nou la Betano, sa ne inchipuim urmatoarea situatie: Presupunem ca avem un pariu intr-un combo clasic pe Everton castiga meciul & Peste 1.5 goluri marcate in meci. Daca Everton conduce cu scorul de 2 – 0 intr-un anumit moment al jocului, dar ulterior acestia nu castiga si scorul final este 2 – 2, 2 – 3, 3 -3 s.a.m.d, combo-ul nostru si implicit suma pariata, sunt piedute.

Ei bine, datorita promotiei de la Betano numita „Avans de 2 goluri” daca am fi ales acelasi pronostic, dar intr-un BetCombo, nu numai ca am fi avut o cota mai buna, dar in cazul in care meciul se desfasoara conform exemplului de mai sus, pariul nostru ar fi castigator, deoarece Betano ne valideaza pariul pe Everton la scorul de 2 – 0, datorita promotiei si evident ca ne valideaza si pariul pe goluri, fiind deja peste 1.5 goluri marcate in meci. Acelasi lucru se poate aplica si in cazul unor alte pronosticuri precum Everton castiga si Ambele echipe marcheaza sau Everton castiga si Peste 2.5 goluri marcate in meci s.a.m.d. De retinut este faptul ca promotia „Avans de 2 goluri” se aplica doar pe pariurile pe meciuri din Liga 1, ligile de top ale Europei, precum Anglia, Spania, Italia, Franta, Germania si alte cateva competitii intrnationale intre cluburi si echipe nationale, dar acestea pot fi consultate cu usurinta pe site-ul acestora.

Pentru a fi la curent cu activitatea echipei Betcash, va asteptam pe canalul de Telegram https://t.me/pariuribetcash, unde pe langa articole educationale, va asteptam si cu o multime de proiecte profitabile.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More