Acasa Ponturi Totul sau nimic – pasul 1 – 17 mai

Totul sau nimic – pasul 1 – 17 mai

de Bogdan Ivanovici

Salutare, pariori! Astăzi vom începe un nou ciclu al proiectului „Totul sau nimic”. Probabil că mulți vă întrebați: „În ce constă acest proiect?”

Ei bine, tuturor ne plac strategiile de tipul „All-in”, iar Totul sau nimic funcționează pe același principiu.

  • Miza noastră inițială o sa fie una standard de 100 de lei, totuși asigură-te că ai cititi articolul despre managementul banilor la pariuri sportive pentru a evita o pierdere greu de digerat.
  • Investim tot ce am câștigat anterior, însă avem puncte de plecare și de ieșire stabilite, precum și cote orientative care să ne vină în ajutor pentru atingerea obiectivului.
  • Cota medie pe care o căutăm este de 1.40.
  • Proiectul începe în fiecare zi de luni și se termină duminică, ori când avem un pariu necâștigător. Așadar, vom avea câte un pas pentru fiecare zi a săptămânii, ceea ce înseamnă un total de 7 pași.
  • În acest mod, dacă plecăm la drum cu 100 lei luni, duminică seară vom avea în cont aproximativ 1000 lei.

Avantajul acestei strategii de pariuri sportive este că ne concentrăm în fiecare zi atenția asupra celui mai bun meci disponibil.

Nu vom reusi saptamanal sa ducem proiectul la final, dar este suficient o data pe luna sau chiar la 2 luni si avem profit consistent de bagat la buzunar.

Pasul 1

Partida dintre Rapid si Craiova din Liga a 2a ne-a atras atentia, mizand 100 de lei PsF X la cota 1.51.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predicții sportive.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More