Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 31 MAI

TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 31 MAI

de Cosmin Tataru

Pentru astazi o sa mizam pe duelul lui Novak Djokovic contra lui Fucsovic unde vom miza ca vom vedea intre 8 si 12 game-uri ceea ce insemna ca la 2-6 6-2 3-6 6-3 4-6 6-4 5-7 sau 7-5 vom castiga pariul, iar la cum s-a prezentat sarbul in primul meci nu il vad sa castige setul la 0 sau la 1 iar de tiebreak nu se pune problema pentru ca Fucsovic este mult sub niveul lui Nole asa ca acest pariu la o cota de 1.53 este perfecta pentru categoria noastra.

Ieri nu am avut nici o emotie la pasul 1, motiv pentru care o sa continuam sa jucam cum v-am spus ieri si anume total game-uri pe care le gasiti doar la Mozzart unde avem cote f bune, chiar perfecte pentru acest proiect as zice.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More