Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 30 MAI

TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 30 MAI

de Cosmin Tataru

In loc sa fim la pasul 4 o luam din nou de la pasul 1 deoarece marele campion sarb nu s-a mai concentrat si si-a pierdut servciul cand servea pentru meci la 5-4 in setul 3 iar noi suntem fortati sa o luam de la capat iar pentru asta am decis sa schimba casa de pariuri si pariul pe care vom miza si vom urca repede in pasi pentru ca vom juca doar tenis de la Roland Garros pe total game-uri speciale pe care le gasiti doar la cei de la Mozzart unde avem cote foarte bune si sanse mari sa prindem pe aceasta suprafata aceste pariuri incredibil de interesante si cote atractive pentru acest timp de pariu.

Vom miza pe duelul intre marea dezamagirea din acest sezon si favoritul publicului Gael Monfils contra lui Baez care datorita rezultatele din acest sezon este mare favorit dar nu asa de mare din punctul meu de vedere avand in vedere ca Monfils a jucat mereu meciuri speculoase cand a fost impins de la spate de publicul francez si de aceea ma astept ca sa ii puna mari probleme lui Baez dar noi vom juca ca in primul set vom vedea intre 8 si 10 game-uri adica unul din jucatorii va lua setul fara prelungiri iar adversarul va ajunge la minim 2 game-uri castigate, adica la un 2-6 6-2 3-6 6-3 4-6 6-4 pariul nostru este verde.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More