Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 27 MAI

TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 27 MAI

de Cosmin Tataru

Pentru acest proiect vom miza pe solisti in handbal, ceva pe care eu le consider prinse lejer si care ne duce proiectul la urmatorul pas, si mi-am propus sa nu mai dau zilnic pasi la acest proiect daca nu exista pronosticuri care imi plac si sunt convins ca le putem prindem fara emotii, si stati aprope de BETCASH pentru ca in acest weekend ca de obicei la final de luna le vom lua banii cu siguranta.

Primul meci pe care vom miza este Odense contra celor de la Herning, un meci intr-o echipa buna de Liga Campionilor care putea sa ajunga si in Final 4 daca nu avea ghinion de a juca cu Gyor in sferturile de finala dar care este asteptata in finala din Danemarca de Esbjerg si pentru a juca finala asteptata de toti in Danermarca Odense trebuie sa isi castige meciul de pe teren propriu cu Herning iar eu consider ca o vor face fara probleme pentru ca este o echipa buna care invata din greseli.

Al doilea meci nu are rost sa discut despre el, o echipa a Rapidului contra celor de la Mioveni si pe teren propriu unde se pune discutia doar de difernta de scor si nu de echipa invingatoare.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More