Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 2 IUNIE

TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 2 IUNIE

de Cosmin Tataru

Din nou un meci si ieri la acest proiect, dupa ce meciul a ajuns in tiebreak de la 5-3, un parcurs incredibil de ghinionist dar care ma face increzator ca nu poate sa tina la nesfarsit si o sa ducem proiectul la capat cu siguranta in aceasta luna.

La fel cum va astepti am jucat tot tenis si tot game-uri noastre favorite intre jucatori care nu au un serviciu puternic dar unde meciurile sunt echilibrate si de aceea pronosticul de 8-12 game-uri este cel mai bun pariu pe care ar trebui sa mizam in acest context iar scoruile de 6-2 2-6 3-6 6-3 6-4 4-6 5-7 si 7-5 ne vor baga banii in buzunar. Tu ce parere ai despre aceste dueluri ? crezi ca unul din ele se poate termina in primul set cu tiebreak sau set la 0 sau 1 ?

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More