Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 18 MAI

TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 18 MAI

de Cosmin Tataru

Proiectul totul sau nimic este unul din proiectele mele favorite dar vreau sa nu exageram si sa nu jucam mai mult de 1 pas, poate ocazional 2 zilnic pentru ca scopul acestui proiect este facut ca sa facem banii cu rabdare si meciuri bune asa ca pentru azi la pasul 1 o sa va propun un meci din Liga Campionilor la handbal in care va explic pe scurt de ce consider ca este un pariu foarte bun cel pe care vom miza.

Asa cum bine stiti 2 din cele mai bune echipe din Europa, polonezii de la Lomza Kielce si ungurii de la Veszprem se vor duel pentru Final Four-ul ligii campionilor acolo unde s-au intrecut anul trecut in arena din KOLN unde Kielce a iesit invingatoare.

Veszprem este o echipa mult mai slabuta ca anu trecut, si ca lot dar si ca si joc, avand foarte multe dificultati in acest an si meciuri pierdute cu echipe cu care in anii trecuti nu stateau la discutii.

Lomza Kielce a facut exact ce ii place lui Talant Dujshebaev adica stabilitatea si si-a pastrat jucatorii de sezonul trecut cu care a pierdut finala Ligii Campionilor in prelungiri dupa un egal cu Barcelona in finala, iar in acest sezon echipa are mult mai multa experianta si isi doreste sa cucearesca trofeul deoarece are jucatori de clasa mondiala pe toate posturile posibile si daca nu o sa apara accidentari este un prentend serios la titul suprem din Europa dupa ce anul trecut l-a ratat la mustata.

Lomza Kielce in acest sezon a pierdut un singur meci pe propria arena, duelul din grupe cu Barcelona, duel pe care la dominat o mare parte din meci si care a fost decis in ultimele secunda ca mai toate duelurile intrece cele 2 echipe iar de aceea avand in vedere lotul, experienta si terenul propriu sunt convins ca Kielce va face spectacol si se va califica fara mari emotii in FINAL4

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More