Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 1 IUNIE

TOTUL SAU NIMIC BETCASH – 1 IUNIE

de Cosmin Tataru

Pentru azi am decis sa joc la acest proiect 3 PASI, pe care ii consider foarte buni, evident tot pe tenis la mozzart unde trebuia sa fim pe la pasul 6 daca marele compion sarb nu isi batea joc de tenis si nu ne scotea de 2 ori in 3 zile, dar nu avem timp sa ne plangem si jucam din nou iar eu am un feeling ca aceasta luna o sa fie una mega profitabila.

Am decis sa aleg un meci la ATP SI 2 meciuri de la WTA, Zhang contra lui Tirante unde brekurile o sa fie la ordinea zilei si cu siguranta nu vom vedea mai mult de 10 game-uri in primul set

La WTA am mers pe meciul Vekic vs Pera si Tsurenko vs Davis, 2 meciuri foarte echilibrate dar in acelasi timp intre jucatoare care nu am ca arma serviciul si de aceea avem sanse mari sa vedem multe game-uri si sa nu vedem prelunguri in aceste meciuri iar la scorurile de 6-2 2-6 6-3 3-6 6-4 4-6 o sa castigam pronosticurile alese.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More