Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC – 8 IUNIE

TOTUL SAU NIMIC – 8 IUNIE

de Cosmin Tataru

incet dar sigur avansam si la proiectul TOTUL SAU NIMIC, unde din nou am analizat oferta si am gasit un meci bun pe care sa mizam cu mare incredere.

Meciul pe care imi doresc sa mizam astazi este duelul de la WTA dintre Iga Swiatek si Beatriz Haddad Maia unde poloneza se pare ca nu adversar pe zgura si isi domina toate adversarele castigam meciurile fara emotii si de aceea astazi in duelul cu Hadda Maia vom paria pe faptul ca Iga Swiatek va castiga sub 12.5 game-uri ceea ce insemna din punctul meu de vedere ca Haddad Maia nu o sa treaca de 4 in nici unul din cele 2 seturi pe care Swiatek le va castiga , evident.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More