Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC – 25 MAI

TOTUL SAU NIMIC – 25 MAI

de Cosmin Tataru

Asa ceva este de domeniul fantasticului ca sa pierdem de cate ori jucam cornere in Spania si echipe ca Real Madrid cand am pariat sa aibe 1 corner, Atletico Madrid la fel, dar nu ne lasam si o luam de la capat tot pe superpariuri dar cu siguranta cornere in Spania nu mai jucam si cautam variante castigatoare prin alte ligi si alte pariuri, daca ai vazut superpariuri interesante care ies destul de frecvent ne poti scrie ca sa le analizam si ne indreptam atentia spre ele ca sa ducem proiectul la capat si cu ajutorul vostru.

Pentru astazi o sa mizez pe duelul Manchester United care joaca acasa contra marii dezamagirii din Premier League din acest sezon, evident Chelsea care a schimbat 2 antrenori si al 3-a mai are de stat doar pana la final de sezon, iar moralul echipei este la pamant cu siguranta si de aceea cred ca faptul ca United o sa fie foarte motiva pe teren propriu si o sa atace avand un gol marcat, 4 cornere si evident un cartonas pentru ca stim intrarile lor la limita mai ales pe teren propriu unde mai mereu au fost avertizati.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More