Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC – 22 MAI

TOTUL SAU NIMIC – 22 MAI

de Cosmin Tataru

De asta data nu mai vreau sa o iau inapoi si alegem cu mare grija fieacare pariu pe care mizam iar pentru astazi dupa ce am analizat evenimentele disponibile am considerat ca cel mai bun pronostic de jucat este un superpariu la duelul dintre Rapid si Univ Craiova.

Pe stadionul Giulesti vor veni cei de la Univ Craiova pentru a pastra locul 4 din clasament. un loc pe care Rapidisti si-l doresc ca sa termine cu dreptul aceasta stagiune unde si-au depasit cu mult conditia iar pentru a face acest lucru au nevoie de o victorie si de aceea sunt convins ca meciul o sa fie destul de incins si de inchis si de aceea imi doresc sa miezez pe faptul ca nu vom vedea 4 goluri in meci si 11 suturi pe poarta deoarce oricare echipa va avea avantaj il va apara.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More