Acasa Arhiva TOTUL SAU NIMIC – 19 MAI

TOTUL SAU NIMIC – 19 MAI

de Cosmin Tataru

Dupa ce ieri Kielce ne-a bagat banii in buzunar fara emotii azi o sa trecem la un pariu mai putin obisnuit din tenis la duelul dintre Elen Rybakina si Jelena Ostapenko unde la fel ca si ieri am incredere ca este un pariu pe care il vom bifa cu ochii inchisi.

Sa va explic de ce am ales sa joc acest pariu,la turneul de la Roma zgura este mai lenta decat altele iar jucatorii de serviciu nu sunt asa de mult avantajati ca de exemplu Struff la Madrid iar Ostapenko nu este o jucatoare de serviciu chiar daca aici a reusit sa dea 1.33 asi pe set, dar a jucat doar seturi lungi si meciuri de 3 seturi reusind sa dea 4 asi in 3 dueluri pe care le-a disputat dar azi este total alt meci cu un adversar cu totul diferit.

Elena Rybakina a dovedit ca este o jucatoare foarte buna si la retur in acest turneu, ea primind un singur as in 4 dueluri disputate, acela fiind primit de la Swiatek, iar in duelurile directe in pe hard, deci atentie pe hard nu zgura ia dat Ostapenko un singur as in 2 dueluri, dar aceste statistici fiind analizate sunt convins ca aceasta linie de 3.5 asi este una de neatins pentru Jelana Ostapenko.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More