Acasa Totul sau Nimic TOTUL SAU NIMIC – 13 MAI

TOTUL SAU NIMIC – 13 MAI

de Cosmin Tataru

Proiectul totul sau nimic ne aduce la pasul 3 tot un superpariu doar ca de aceasta data din Spania unde am mizat pe dueulul dintre Real Madrid si Getafe unde am ales un superpariu pe care il consider usor de bifat.

De ce am ales acest pronostic? deoarecere Real Madrid va menaja o mare parte din jucatori deoarece campionatul este incheiat pentru ei iar miercuri joaca returul contra celor de la City in semifinalele Ligii Campionilor iar Getafe se afla cu cutitul deasupra capului si au nevoie de puncte ca de aer pentru a se salva de la retrogradare si de aceea consider ca acest pariu are sanse foarte mari sa fie prins chiar din prima repriza.

Ambele echipe o sa joace si sa atace si de aceea consider ca 2 cornere de fiecare echipa este usor de bifat iar cate un cartonas avand in vedere miza jocul pentru Getafe contra celor rezervelor de la Real Madrid care vor sa demonstreze ca merita un loc de titular nu vad cum se poate sa nu vedem minim un cartonas pentru fiecare echipa.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More