Acasa Totul sau Nimic TOTUL NIMIC BETCASH – 21 MAI

TOTUL NIMIC BETCASH – 21 MAI

de Cosmin Tataru

Totul sau nimic, pasul 2 din pacate deoarece de fiecare data cand ne merge mai bine apare o surpriza incredibila si ne readuce la inceput dar de data asta nu mai vreau sa o iau de la capat si chiar daca sunt nevoit sa iau zile sa pauza gasim doar pronosticuri castigatoare o vom face.

Asa cum am zis jucam o cota media de 1.4 iar astazi mi-am dorit sa o face sigura motiv pentru care am trecut la handbal unde am ales 2 echipe de top din Europa ca isi vor castiga meciul de acasa.

Kiel este favorita clara pentru castigatoare Bundesligii iar astazi primesc vizita modestei echipe Erlangen pe care o sa o domine cap coada mai mult ca sigur si vom castiga meciul la o diferenta facila.

In Polonia avem meciul sezonului intre proaspat calificata in Final Four-ul Ligii Campionilor Kielce care a trecut fara emotii de Vesszprem pe teren propriu si Wisla Plock care vine dupa un meci dificil si de lupta pe terenul celor de la Magdeburg unde au pierdut calificari pentru Final 4 iar la doar cateva zile distanta trebuie sa intalnesca o echipa la fel de puternica in deplasare unde nu le dau nici o sansa deoarece miza este titlu de campiona din Polonia unde Kielce nu prea a stat la discutie in anii precedenti asa ca aceste 2 meciuri si o cota relaxata de 1.4 care sa ne duca la pasul 3 va propun.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More