Trading pe tenis

Deși am experiență pe Betfair Exchange, nu mă descurc atât de bine pe cât aș vrea atunci când vine vorba despre trading pe tenis.

De aceea vreau sa-ți ofer informații valoroase de la profesioniștii din domeniu.

Strategie de trading pe tenis

Așadar, unul dintre cele mai mari turnee de tenis ale anului începe în această săptămână în New York și sunt încântat de acest lucru.
Vor fi câteva sute de milioane de euro încasate pe piețele de tenis în următoarele două săptămâni, ceea ce înseamnă că vor apărea multe oportunități.

Și mai există o mulțime de turnee până în luna decembrie.

Așa că, dacă tot urmărești meciurile de la US Open și vrei să tranzacționezi tenisului, am găsit o strategie bună pe care să începi să o utilizezi imediat la acest turneu.

Se numește „Lay The Leader Basic” și este o versiune de bază a unuia dintre profesioniștii din domeniu.

Este simplu de înțeles, simplu de utilizat și cel mai important GRATUIT, astfel încât să nu riști nimic. Descarcă ghidul și încearcă-l.

Îl poți descărca aici sau din imagine.

tenis trading

Asigură-te că vizionezi videoclipul, astfel încât să înțelegi mai bine strategia, apoi poți începe experimentele în săptămâna viitoare.

Ai întotdeauna grijă să menți miza în limite normale atunci când încerci lucrurile pentru prima dată și, de asemenea, oferă o șansă strategiei.

Nu-l o folosi o dată, și apoi să renunți că ai pierdut din prima. Asta nu te va duce nicăieri.

Cum să prezici fluctuația cotelor în tenis

Există multe avantaje în ceea ce privește tranzacționarea tenisului față de alte sporturi, dar nu sunt în măsură să îți spun eu acest lucru.

Dar ceea ce vreau să îți prezint un e-book foarte util despre prezicerea mișcării cotelor. Nu este meritul meu pentru crearea lui, dar am avut multe de învățat din el.

Este absolut gratuit de descărcat și te va ajuta să înțelegi în ce direcție se mișcă aceste cote atunci când meciul de tenis este în derulare.

Doar folosind acest ghid, SIMPLIFICĂ în totalitate înțelegerea ta despre tradingul în tenisul.

Descărcă PDF-ul și urmărește videoclipul de mai jos.

Urmărește demonstrația video pentru a vedea cum o poți folosi și sunt sigur că vei fi dornic să te îndrepți către piețele Betfair Exchange.

Este foarte probabil să fii uimit cât de simplu este și cât de simplu poate fi tenisul pentru a face trading, mai ales când știi unde se vor muta cotele.

Majoritatea începătorilor în tranzacționarea tenisului ar studia ani întregi pentru a înțelege aceste mecanisme, tu poți învăța totul în câteva minute!

Sper să îți placă cele două e-book-uri.

Aștept cu nerăbdare să aflu despre succesele tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More