Acasa Articole Superavantaj

Superavantaj

de Bogdan Ivanovici

In ciuda utilitatii extrem de mari a acestei promotii si a faptului ca este implementata deja de cativa ani la Superbet, am remarcat ca multi dintre pariori nu au auzit niciodata despre Superavantaj.

Ce este Superavantaj?

Pe langa bonusul de bun venit pe care Superbet il ofera clientilor noi, compania nu ii ignora nici pe utilizatorii mai consacrati, oferindu-le cea mai mare gama de promotii pentru piata din Romania. Momentan nu voi intra in detalii cu fiecare dintre ele, urmand sa prezint exclusiv Superavantaj in acest articol.

Superavantaj consta in validarea ca si castigator a unui eveniment indiferent de rezultatul final al meciului in urma inregistrarii unei anumite diferente de scor. Aceasta promotie este extrem de utila, iar Superbet a integrat-o in majoritatea sporturilor populare, cu conditii de validare diferite.

De exemplu: de cate ori ai patit sa vrei sa verifici un bilet la pauza, iar cand deschizi aplicatia sa vezi deja banii in cont? 😂 In cazul in care nu stiai nimic despre Superavantaj, sigur s-a intamplat destul de frecvent. Cea mai intalnita situatie de acest fel va aparea la fotbal, unde fie ca ai pariat solist sau sansa dubla pariul va fi validat la un avantaj de doua goluri (2-0, 3-1, etc) indiferent de rezultatul final ‼️

Superavantaj este prezenta momentan in fotbal, tenis, baschet, volei, handbal si hochei, exclusiv pe pietele de rezultat final, prematch. Acum va propun sa va ganditi cate dintre evenimentele pe care le pariati nu fac parte din aceste sase sporturi. Cel mai probabil 99% dintre biletele de la Superbet includ exclusiv aceste sporturi.

Cum pot beneficia de Superavantaj?

In cele ce urmeaza voi scrie in detaliu cum functioneaza Superavantaj pe fiecare dintre cele sase sporturi mentionate anterior.

Fotbal

  • Pentru fotbal pariurile se valideaza drept castigatoare in momentul inregistrarii unui avantaj de doua goluri, incluzand atat piata 1X2 cat si sansa dubla. Asadar, daca tu pariezi 1 solist sau sansa dubla 1x, in momentul in care echipa gazda inregistreaza un avantaj de doua goluri, pariul este declarat castigator indiferent de deznodamantul partidei. Fiind de departe cel mai popular sport in Romania, Superbet ofera aici cele mai bune sanse de castig prin numarul de competitii eligibile la promotie.

EXEMPLU CU VALIDARE

Tenis

EXEMPLU

Superavantaj tenis

Baschet

  • In baschet promotia devine extrem de interesanta, intrucat validarea se face in momentul in care echipa pe care ai mizat inregistreaza un avantaj de minim 15 puncte. Competitiile care dispun de Superavantaj sunt extrem de limitate insa, fiind vorba doar de EuroLiga si de Playoff-ul NBA. Cu toate astea, sansele ca tu sa nu fi nevoit sa astepti pana la finalul meciului sunt extrem de mari, existand multe cazuri in care meciurile se valideaza chiar din primul sfert.

exemplu de gasesc

Superavantaj Baschet

Volei

  • Pentru partidele de volei este necesar ca echipa pe care ai pariat sa conduca la sfarsitul primelor doua seturi cu 2-0. Promotia se aplica doar pentru Campionatul European, atat la masculin cat si la feminin.
Superavantaj volei

Handbal

  • In handbal avem parte de niste probabilitati similare cu cele de la baschet, fiind nevoie de un avantaj de doar sase goluri in favoarea echipei pe care am pariat pentru ca pariul sa fie declarat castigator. Pe langa Liga Campionilor, promotia se aplica si pentru Cupa Mondiala la feminim si pentru Campionatul European la masculin. Intr-un timp relativ scurt cred ca atat Mondialul Masculin cat si Europeanul Feminin vor lua parte la Superavantaj.
Superavantaj handbal

Hochei

  • Cu toate ca hocheiul nu este cel mai popular sport din Romania, promotia celor de la Superbet il reliefeaza destul de mult tinand cont de conditiile pentru care se aplica aceasta promotie. Este nevoie de un avantaj de numai trei goluri pentru ca pariul sa devina castigator, iar Superavantaj include toate campionatele tari ale lumii, exceptand KHL care este momentan inlaturat din oferta casei de pariuri.
Superavantaj hochei

Foto: Superbet.ro

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More