După ce ai studiat suficient lecțiile oferite pe pagina Pariuri sportive exchange, te aștept cu două strategii simple care îl pot ajuta chiar și pe un începător să încaseze profit lunar. Nu pune în practică aceste strategii dacă nu ai parcurs primii pași despre care am vorbit anterior.

Nimeni nu îți garantează câștigurile. Trading-ul nu este pentru toată lumea și nu este nicio rușine dacă nu te numeri printre cei care reușesc. Pe Betfair Exchange concurezi cu alții ca tine, cineva trebuie să și piardă. Poate ai mai mult succes în altă parte. Asta nu înseamnă să te lași bătut după câteva zile sau săptămâni. Vor fi și perioade mai nefaste, dar important este să avem profit la sfârșit de lună. Mie mi-au trebuit câțiva ani să ajung să stăpânesc tradingul și încă mai am foarte multe de învățat. Tu nu-ți poți cere să fii prosper peste noapte, dar nici să pierzi ani la rând fără să înveți din greșeli.

Recomand ca riscul (liability) să fie minim la început. Profitul nu va fi mare la sfârșitul lunii, dar crede-mă că este mai bine așa, până te obișnuiești. Vei avea timp să crești miza, progresiv. Când eram și eu în perioada de studiere și experimentare, am fost sfătuit să nu risc niciun ban și să încerc strategiile pe hârtie. Poți încerca și tu la fel, doar că pentru mine nu a fost același lucru până nu am investit bani efectiv. Emoțiile sunt altele când joci pe banii tăi și este important să știi cum să gestionezi situațiile sub presiune.

Close Menu