Strategie goluri

Strategie goluri - peste 1.5

Știu cât de mult îți dorești să deții în portofoliu și o strategie pe goluri. Prin urmare, îți voi prezenta o metodă destul de simplă. Nu este atât de cunoscută și folosită, motiv pentru care poate fi mult mai profitabilă.

Te rog să citești cu atenție și să o aplici cu responsabilitate. Este mai mult un ghid. Așadar, încearcă să o adaptezi propriului stil…

Eu am denumit-o LTG („Lay Two Goals”).

Piața

Această metodă se folosește, de regulă, în piața „sub/peste 1.5 goluri” atunci când scorul este 0-0.
Poate fi aplicată cu succes și pe piețele „sub/peste 2.5 goluri” (atunci când scorul este 1-0/0-1) și „sub/peste 3.5 goluri” (atunci când s-au înscris deja două goluri). Nu recomand să fie folosită atunci când deja s-au înscris 3 sau mai multe goluri.
Pentru simplitate, eu voi explica metoda doar pentru piața „sub/peste 1.5 goluri”.

Obiectivul

Scopul strategiei este să obținem un pariu fără risc și să câștigăm profitul integral.
Așadar, nu vom da cashout pentru a ne asigura un procent din profit, ci vom încerca să obținem întreg câștigul.
Acest lucru este posibil dacă vom lăsa pariul să curgă, iar golurile vor veni cât timp suntem încă în trade.
Este nevoie de un singur gol pentru a obține un pariu fără risc.
Până la urmă, de ce să ne mulțumim cu 30-40% când putem să obținem 100% !?

Intrarea

Cu această strategie te vei concentra pe meciurile care sunt la începutul celei de-a doua reprize.
Astfel, ai doua mari avantaje. Cotele sunt mult mai mari decât la începutul partidei. Și deja ai văzut cum se prezintă cele două echipe. Un tempo crescut în prima reprinză este un indicator bun. Dar și primele 10 minute din a doua repriză sunt la fel de importante.
De asemenea, poți face și o analiză înainte de meci. Este esențial să îți găsești propriile selecții pentru această strategie.
Trebuie doar să ai în vedere că vei avea nevoie de un gol marcat în următoarele 20 minute de la momentul intrării în trade. Acesta îți va oferi un pariu fără risc.

Acțiunea

  • Pasul #1

Identifică un meci care să corespundă cerințelor. Plasează un pariu lay sub 1.5 goluri la prețul disponibil.
Pentru această metodă nu vom risca mai mult de 0.40 procente.

  • Pasul #2

Odată ce te afli în piață, cauți un gol care să fie marcat de către oricare echipă. Acesta trebuie să fie înscris înainte ca prețul să ajungă la punctul tău de pierdere.
Dacă un gol NU este înscris înainte ca prețul să atingă punctul de pierdere trebuie să fii suficient de disciplinat. Este obligatoriu să accepți pierderea și să treci la un alt trade.
Dacă se marchează un gol înainte ca prețul să atingă punctul de oprire, mutăm punctul nostru de oprire în locul punctului de intrare.

  • Pasul #3

Odată ce avem un gol marcat, nu mai facem altceva. Așteptăm până când prețul pentru „sub 1.5 goluri” atinge punctul nostru de oprire a pierderii (același cu punctul de intrare).
Dacă nu există niciun gol și cota atinge punctul nostru de oprire a pierderii, vom ieși din piață cu un „scratch”. Adică nici profit, nici pierdere (sau +/- 0.5%).
Prin urmare, chiar dacă de data aceasta nu s-a marcat golul doi, măcar ne recuperăm banii.
Dar dacă există un gol înainte ca punctul nostru de stop pierdere să fie atins, atunci vom câștiga întreg profitul. Piața va fi suspendată și nu va mai fi nevoie de cashout.

Acesta este scenariul IDEAL pentru această strategie p goluri...

strategie goluri

Acesta este un extras al strategiei pe goluri. Am încercat să fiu cât mai succint posibil. Dacă dorești ghidul complet, cu exemple practice, accesează secțiunea contact. Lasă-mi un mesaj cu „Strategia LTG” și o vei primi pe adresa de email.

Dacă vrei să faci parte din comunitate, te aștept pe pagina de Facebook Academia de Pariuri Exchange, precum și în grupul Academia de Pariuri Betcash.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More