Strategie all-in Max

Știu cât de mult îți place o strategie all-in, așa că vreau să vin în ajutorul tău. Nu spun că această strategie este bună sau rea. Orice strategie funcționează dacă ai calități de parior profesionist.

Însă ceea ce vreau eu este să te ajut să profiți de strategia all-in la maxim.

Nu vreau să intru în detalii. Orice parior care se respectă știe în ce constă o strategie all-in. Dacă nu știi, internetul este plin de explicații. Aici oferim calitate. Încercăm să progresăm.

Pe scurt. Scopul este să pleci de la o bancă inițială până ajungi la 2x, 3x, 5x, 10x… La fiecare pas, îți reinvestești banca totală (miza + profit anterior). De regulă se pariază pe cote mici, pentru că sunt mai „sigure”.

Ce este această Strategie all-in Max?

Acum vine partea interesantă. Cum ai putea să îmbunătățești o strategie all-in? Simplu! Îți poți atinge obiectivul în mai puțini pași. Sau cu același număr de pași obții o bancă mult mai mare.

Cum este posibil? O variantă ar fi să pariezi pe cote mai mari. Dar nu te ajută cu nimic, pentru că riscul este și el mai mare. Dar dacă ai putea să pariezi pe cote mai mari, la același risc?! Răspunsul este…Betfair Exchange.

Se știe că Betfair Exchange oferă cote corecte și mai mari decât celelalte case de pariuri. Detaliile într-un alt articol (vezi și pagina despre pariuri sportive exchange). De regulă acestea sunt mai mari cu câteva procente (2.80, comparativ cu 2.70). Dar în cazul cotelor mici, sub 1.15-1.10, diferența este mult mai importantă. 

Gândește-te cât de mult poate însemna chiar și un procent… Diferența de la 1.01 la 1.02 este de un pariu în plus! Așa cum este și cea de la 1.02 la 1.04!

unibet 1
Unibet
betfair 1
Betfair Exchange
unibet 2
Unibet
Betfair Exchange

Nu mai zic că ai posibilitatea să aștepți să prinzi prețul de lay și mai câștigi un procent prețios.

Proiecție Strategie all-in Max

Știu, știu… Vei spune că Betfair Exchange are comision din profitul tău și cotele nu mai sunt atât de mari. Corect! Însă cu siguranță că diferența în favoarea noastră tot există.

Dar nu trebuie să mă crezi pe cuvânt.

Motiv pentru care mi-am permis să fac o simulare. Ce s-ar întampla dacă am porni la drum cu aceeași bancă? Unii la orice casă doresc, iar alții la Betfair Exchange. Situația ar arăta cam așa…

simulare strategie all-in max

După 10 pași, banca este de 162 €, comparativ cu 191 € de la Betfair Exchange. Iar după 20 de meciuri, diferența este mult mai mare, aproape cât banca inițială !!

Chiar dacă este o simulare, cotele introduse sunt reale. Meciurile respective au avut loc și sunt din campionatele de top. Și crede-mă, am încercat să găsesc cele mai mari cote pentru casele de pariuri clasice. Media ar fi fost mult mai jos. În plus, nu cred că cineva joacă o strategie all-in pe cote de la toate casele de pariuri în același timp…

Concluziile le tragi singur…

rezultat strategie all-in max

Strategie all-in Max în practică

Dacă tot discutăm despre această strategie, vreau să îți prezint și un exemplu real. Este și singurul din ultima perioadă.

Am pornit strategia all-in de la banca de 250 €. Mi-am stabilit un target de 5x. M-a luat valul și am ajuns la 6x, ca să fie o sumă rotundă…

Toate detaliile le poți vedea mai jos…

strategie all-in

După 33 pași, am transformat o bancă de 250 € într-un de 1500 €. Nu am ținut evidența pariurilor și pentru cotele altor case, dar diferența ar fi fost în jur de 500 €. Enorm. De două ori banca inițială… În loc de 6x, obțineam 4x…

Nu am menționat, dar din profit este scăzut deja comisionul Betfair. Deci profitul este net, cel care mi-a intrat în buzunar.

Pe viitor, Betcash va da startul unui astfel de proiect. Motiv pentru care îți recomand să urmărești în continuare activitatea noastră. Nu te costă nimic…

Academia de Pariuri Betcash

Dacă ești cu adevărat interesat, îți recomand să citești articolele educative despre pariurile exchange. Îți vor fi de mare folos dacă ești la început de drum. Exemple practice sunt postate zilnic pe pagina de facebook Academia de Pariuri Exchange.

De asemenea, te aștept în comunitatea pariorilor care urmăresc obținerea de profit, în cadrul grupului Academia de Pariuri Betcash.

Pentru informații suplimentare sau strategii de punere în aplicare a pariurilor exchange, te invit să îmi scrii în secțiunea de contact.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More