Sistemul Zcode

Serviciul de pariuri Zcode este din ce în ce mai cunoscut printre pariorii din România.

Până să îl testez personal, am fost foarte sceptic în privința lui. Pe pagina ZCode sunt prezentate atât de multe sisteme profitabile, că îți este și greu să crezi cum de este posibil.

O să îți prezint, din punctul meu de vedere, Sistemul Zcode. Voi evidenția atât părțile bune, cât și pe cele negative, astfel încât să-ți creezi propria idee.

Ce este Zcode

Sistemul Zcode este un program de predicții sportive care este conceput pentru a oferi sfaturi cu privire la evenimentele sportive pe care să pariezi și pe care să le evitați. Serviciul analizează o bază de date masivă, compusă din date sportive acumulate timp de 13 ani și prezintă predicția sa pe baza acestor analize.

prediction soccer 1
Analiza meci RB Leipzig - Manchester United

Zcode cuprinde o gamă largă și diversificată de sporturi, precum fotbal, hochei, bashet, fotbal american, baseball, etc.

Ce oferă Zcode

Sistemul Zcode prezintă o multitudine de variante de pariere și de strategii pe care să le aplici. Găsești atât meciuri live, cât și pronosticuri pre-meci.

În primul rând, ai fiecare meci din ofertă analizat în cel mai mic detaliu.

Însă, poate că nu ai timp de studiu sau poate că nici nu știi atât de bine cum să analizezi meciul. Motiv pentru care, sistemul vine cu așa-ziși „experți” care știu cum să facă o analiză pertinentă a meciului, în funcție de datele oferite.

Astfel, poți urmări experții care dau randament pe site și care au profit constant, fără să mai cauți tu prin toate datele existente. Este un mare avantaj.

rezultate mikki zcode
Rezultate Mikki
Rezultate Nikita

O altă caracteristică a sistemului Zcode care mi-a atras atenția este programul denumit Soccer Buddy (tradus „Prietenul Fotbalului”).

Acesta calculează, pe baza datelor deținute de sistem, cele mai probabile scoruri cu care se poate încheia un meci de fotbal. De aici rezultă și predicții precum ambele echipe să marcheze, goluri la pauză, rezultat de egalitate, anomalii, etc.

 

rezultate bbts zcode
Rezultate „ambele echipe marchează”
rezultate egal zcode
Rezultate „egal”

Un alt element important al sistemului Zcode este și robotul conceput pentru alerte live. Cred că ai mai auzit de acesta sau poate că îl folosești deja dar nu îi cunoșteai originea. Acesta oferă predicții live din orice sport, pe baza acțiunii din teren.

zlive bot zcode

Recenzie Betcash

Așa cum am precizat la început, am fost destul de reticient în privința unui serviciu de acest gen. Însă, am rămas plăcut suprins după câteva luni de testare, în care am avut profit substanțial.

Însă, vreau să punctez mai multe aspecte și voi începe cu cele mai puțin plăcute…

Negativ

  • Sistemul Zcode este atât de complex încât riști să te pierzi în el (foarte multe predicții, sisteme și strategii)
  • Nu se ține o statistică certă a tuturor predicțiilor (cred că ar fi și dificil la peste 300 de recomandari pe zi)
  • Preț de peste 200$ (cu tot cu TVA) – extrem de mare pentru un simplu parior (lasă-mi un mesaj în secțiunea de contact și îți voi prezenta două dintre cele mai economice modalități de a avea acces la Zcode)
bible
Zcode ne oferă și un mic cadou tuturor celor care suntem interesați de pariuri... O biblie a investiției în sporturi. Merită lecturată!

Pozitiv

  • Acces la o multitudine de predicții profitabile, pe care le poate urmări orice parior

  • Foarte multe oportunități live (24/7)

  • Există deja experți care analizează meciurile în funcție de date și îți oferă cele mai bune predicții

Per total, este un serviciu care merită încercat cel puțin o dată în viață de către orice parior (ai garanție de 60 zile în care poți solicita banii înapoi!).

Mie mi-au fost de ajuns doi experți și programul Soccer Buddy pentru a îmi dubla banca în nici o lună. Nu spun că așa va fi în fiecare lună, dar cu siguranță voi continua cu sistemul Zcode.

Voi reveni și cu actualizări pe viitor.

Până atunci, ia legătura cu mine prin secțiunea de contact dacă ești interesat să te alături persoanelor care folosesc în mod profitabil astfel de servicii (și la un preț mult mai mic).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More