Acasa Articole Rusia a fost exclusa din toate competitiile de fotbal internationale

Rusia a fost exclusa din toate competitiile de fotbal internationale

de Cristi

FIFA si UEFA au actionat in comun pentru excluderea echipelor din Rusia din toate competitiile de fotbal internationale.

Spartak Moscova nu va mai concura in Europa League.

Cele mai puternice organizatii din fotbal au luat masuri astazi, după zile de proteste tot mai mari. Rusia a fost acum exclusa din calificarile pentru Cupa Mondiala, iar echipa de club Spartak Moscova nu va mai concura în Europa League.

Polonia – Rusia – ANULAT

Suspendarea înseamnă ca Rusia nu va putea infrunta Polonia in semifinala de play-off de luna viitoare a Cupei Mondiale, în timp ce echipa sa feminină va fi, de asemenea, interzisa de la Campionatele Europene din vara aceasta din Anglia.

Comitetul International Olimpic a emis o recomandare catre federatiile de sport astazi, 28 februarie, pentru excluderea atletilor, oficialilor si echipelor din Rusia si Belarus oriunde este posibil. Ei au spus că recomandarea de excludere a fost facuta pentru a proteja integritatea competitiilor sportive globale si pentru siguranta tuturor participantilor.

Este interesant de urmarit ce se va intampla si in celelalte competitii sportive cu echipele din Rusia si cele din Belarus.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More