Acasa Articole Real Madrid – Olympiacos – Ponturi si Pariuri 25 Ianuarie 2024

Real Madrid – Olympiacos – Ponturi si Pariuri 25 Ianuarie 2024

de Edi

Joi de la ora 21:45 avem parte de un meci clasic in Euroliga, Real Madrid – Olympiacos. Practic va fi o reeditare a finalei dramatice de anul trecut cand grecii au pierdut incredibil titlul dupa ce au condus cu 78-72, cu 2:13 minute inainte de final. Spaniolii se afla in continuare pe prima pozitia atat in Euroliga cat si in campionatul intern, in timp ce grecii ocupa locul sase in competitia europeana si locul doi in Grecia.

Real Madrid

Real Madrid revine in Euroliga dupa infrangerea cu Monaco unde nu s-a descurcat stralucit. Antrenorul Chus Mateo a declarat: ”Acum ne-a fost bine sa pierdem sa stim ca trebuie sa lucram in continuare. Trebuie sa fii foarte constant in asta, mentalitatea este importanta, nu trebuie sa te pierzi. Llull si Tavares se descurca bine, vor face parte din echipa cand nu va mai fi niciun risc, nu va fi nicio graba. Olympiacos a incheiat sezonul trecut jucand un joc uimitor si jucand ca o masinarie. A fost foarte greu sa-i invingi.”

Olympiacos

Olympiacos vine dupa o infrangere in campionat in fata marii rivale, Panathinaicos si l-a pierdut pe Nikola Milutinov care si-a luxat glezna stanga. Nici Moustapha Fall nu va juca, avand de ceva vreme un disconfort la genunchi. Antrenorul Georgios Bartzokas a ramas cu gandul la finala de anul trecut: Este foarte greu sa depasesti sentimentul de a pierde un astfel de meci, de a rata titlul, dar asta e baschetul. Uneori realizezi ca asta e viata.”

Pont Real Madrid – Olympiacos

Antrenorul grecilor nu poate uita meciul din finala: ”Vorbim despre un efort de 10 luni, muncind in fiecare zi, motivandu-ne, jucand impreuna pana in finala, si am pierdut ultimul meci. A fost un sentiment sfasietor.” Bartzokas a putut incerca o surpriza care s-a vazut deja in clasicul grec. Avand in vedere lipsa unui ‘5’ pur, fara sa-l socoteasca pe Petrusev, l-a plasat pentru cateva minute pe veteranul Papanikolaou. Ma astept la o revansa a grecilor, si totusi daca vor fi infranti sunt sigur ca nu va fi la mai mult de 11 puncte diferenta.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More