Acasa Articole Real Madrid – Alba Berlin – Ponturi si Pariuri 23 Noiembrie 2023

Real Madrid – Alba Berlin – Ponturi si Pariuri 23 Noiembrie 2023

de Edi

Joi de la ora 21:45 liderul Real Madrid primeste vizita lui Alba Berlin care ocupa ultimul loc in clasamentul Euroligii. Gazdele vor sa isi continue seria invincibila din aceasta competitie, chiar daca vin dupa primul esec al sezonului cu Unicaja (93-99). Oaspetii par sa tina pasul in aceasta competitie, avand doar o victorie in noua meciuri.

Real Madrid

Seria de 19 succese consecutive Realului a fost oprita de Unicaja in weekend-ul trecut. Totusi in Euroliga sirul victoriilor poate continua pe teren propriu in fata celei mai slab clasate echipe. ,,Este intotdeauna special sa joci în fata publicului nostru de acasa. Este un meci important, inca o seara in Euroliga. Venim dupa o infrangere duminica, dar am intors deja pagina și suntem concentrati pe urmatorul adversar” a declarat francezul Fabien Causeur.

Alba Berlin

Alba Berlin vine dupa o infrangere usturatoare in fata propriilor fani cu 75-108 administrata de Syntainics MBC. Israel Gonzalez, a trebuit sa se descurce fara Sterling Brown (usoara leziune a ligamentelor la genunchiul drept) și Matt Thomas (accidentare la picior) din cauza unei accidentari. Capitanul echipei Alba, Johannes Thiemann, a luat si el o pauza duminica.

Pont Real Madrid – Alba Berlin

Echipa din capitala Germaniei pare vicitma sigura, insa Jonas Mattisseck este totusi combativ. ”Nu putem merge acolo acum si sa spunem ca ne vom lasa invinsi cumva. Trebuie sa dam totul pentru a arata cat de mult ne dorim. Te duci acolo acum stiind ca nu ai nimic de pierdut”, a spus el. Matteo Spagnolo pare si el motivat: ”Astept cu nerabdare sa joc la Madrid, mai ales pentru ca am jucat acolo timp de trei ani in liga de juniori.” Campionul mondial Johannes Thiemann se va intoarce si el pe parchet fiind odihnit tocmai pentru acest meci, iar asta imi lasa impresia ca nemtii se vor descurca onorabil.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More