Acasa Totul sau Nimic Proiectul „Totul sau Nimic” – Pasul 2

Proiectul „Totul sau Nimic” – Pasul 2

de Bogdan Ivanovici

🏆 Proiect „Totul sau nimic”

♻️ Pasul #2
💥 miza 725 ron
🎯 cota 1.35
💰 castig eventual 978 ron

Proiect „Totul sau Nimic” – Pasul 2

Ce este proiectul „Totul sau Nimic”?

Știu cât de mult îți plac stragiile de tipul „All-in” sau „Easy Money”, iar proiectul „Totul sau Nimic” functioneaza dupa acelasi principiu. Investim tot ce am câștigat anterior, însă avem puncte de plecare și de ieșire stabilite, precum și cote orientative care să ne vină în ajutor pentru atingerea obiectivului.

Personal, miza noastră de start este 500 lei. Fiecare trebuie sa isi stabileasca propria miză în funcție de bugetul pe care îl deține. Asigură-te că ai citit articolul despre managementul banilor la pariuri sportive.

Ce tintesti din aceasta strategie?

Cota medie pe care o căutăm este de 1.40. Desigur că suntem flexibili în alegerea acesteia, altfel ne-am afla în situația în care ne-ar alege cota pe noi și nu invers. Te sfătuiesc să eviți pe cât posibil să pariezi doar pentru că este cota rotunjită fix cât îți dorești.

Astfel, dacă plecăm la drum cu 500 de lei, dupa 6-8 pasi vom avea în cont aproximativ 5000 lei.

De ce sa iei in considerare proiectul?

Avantajul proiectului „Totul sau Nimic” este că ne concentrăm în fiecare zi atenția asupra celui mai bun meci disponibil.

Nu vom reusi saptamanal sa ducem proiectul la final, dar este suficient o data pe luna sau chiar la 2 luni si avem profit consistent de bagat la buzunar.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More