Acasa Articole Ponturi si Pariuri SUA -Tara Galilor, 21 noiembrie 2022, Cupa Mondiala 2022

Ponturi si Pariuri SUA -Tara Galilor, 21 noiembrie 2022, Cupa Mondiala 2022

de Rosoga Andrei

Luni seara de la orele 21:00 pe stadionul Al Rayyan, SUA întâlnește Tara Galilor in unul dintre cele mai electrizante meciuri din prima runda a acestui Mondial de fotbal.

Statele Unite ale Americii

Echipa antrenata de Gregg Berlhater vine la Cupa Mondiala dupa castigarea CONCACAF Nations League in 2020, respectiv Gold Cup in 2021 si are un moral foarte bun.

„Captain America” Christian Pulisic este jucatorul cel mai important pe care il are la dispozitie Berlhater, insa americanii au un lot destul de bun prin care se numara si o tânără speranta a fotbalului mondial, Giovanni Reyna (Dortmund), plus multi alti jucatori importanti veniti din Europa, de la echipe importante ca Juventus, Leeds, Fulham, Arsenal sau Lille.

USA produce un joc foarte deschis, antrenorul Gregg Berlhater alegand sa mearga pe un sistem 4-3-3, care ii ofera Statelor Unite ocazia sa joace foarte ofensiv.

Ei au pierdut cu Japonia 2-1 si au facut egal 0-0 in ultimele 2 meciuri, insa acestea au fost meciuri de pregatire si vom vedea o alta fata a Americii la Cupa Mondiala.

Tara Galilor (Wales)

Supranumiti „Dragonii”, echipa antrenata de Robert Page a ajuns la Cupa Mondiala dupa ce a reusit sa treaca 2 baraje, 2-1 cu Austria si 1-0 cu Ucraina.

Galezii au un lot valoric estimat la circa 164 de milioane de lire sterline si majoritatea jucatorilor joaca in Premier League sau Championship, esalonul secund fotbalistic din Anglia.

Gareth Bale este cel mai important jucator al galezilor, acesta fiind si golgheterul nationalei. Gareth este pe final de cariera si posibil este ultimul turneu major la care va participa.

Dragonii nu practica un joc foarte ofensiv, ci mai mult speculativ, fiind foarte bine organizati intre blocuri, acoperind foarte bine terenul, creand o densitate foarte buna in zonele unde circula mingea.

Robert Page ne propune un 3-4-3 cu care a reusit sa faca optimi la Campionatul European din 2020, fiind invinsi de Danemarca.

Ma astept ca Tara Galilor sa fie o nuca tare in grupa B de la Mondial si derbyul lor va fi in runda 3-a cu Anglia, un derby al Regatului asteptat de o viata de galezi.

Ponturi si Pariuri SUA – Tara Galilor, Cupa Mondiala 2022, Betcash.ro

SUA joaca ofensiv, are calitate, insa pe galezi nu ii vad sa se deschida asa de mult si vor incerca sa loveasca pe contraatac.

Ma astept sa vad un meci tactic cu SUA avand mingea si Tara Galilor foarte bine asezata in teren.

Fiind primul meci si ambii antrenori avand calculele facut cred ca totusi se va juca foarte frumos si ma astept sa vad si goluri.

Pontul meu pentru acest meci este peste 2 goluri asiatic oferit de partenerii nostri de la Conti Cazino

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More