Acasa Rinderknech – Kokkinakis

Rinderknech – Kokkinakis

de Rosoga Andrei
#
Sport
Data meci
Echipe
Pariu
Cota
Miza
Status
Rezultat
australia
tennis
15 Jan 09:30
2
1.80
2u
+1.6
tennis Rinderknech - Kokkinakis Pont: 2 Trimis de: Chirurgul Data: 15 Jan 09:30
Unitati: 2u
Cota 1.80

Sambata dimineata pe Memorial Drive Park Arena din Brisbane se intilnesc francezul Arthur Rinderknech si favoritul publicului Thanasi Kokkinakis

Francezul in varsta de 25 de ani un mai mult cunoscut al circuitul challenger a avut un an 2021 foarte bun reusind sa urce pina in apropierea top 50 .Una dintre armele letale ale jucatorului din hexagon o reprezinta serviciul !!

Thanasi Kokkinakis !! nu mai de mult acum 6-7ani isi facea aparitia pe arena centrala de la Melbourne un tanar promitator !! Insa de atunci si pina acum toti am asteptst ca Thanasi sa explodeze lucru ce nu sa intimplat datorita caracterului de care a dat dovada tinarul jucator australian .Ajuns la 25 de ani Thanasi pare sa fii invatat din greselile tinereti si pare din ce in ce mai matur !!

Concluzie : Francezul are un serviciu impunator dar ca sa reusesti sa te inpui in fata favoritului publicului iti trebuie mai mult de atat!!
Thanasi ca avea publicul de partea lui insa si o arma care ar putea fii impotriva lui incarcatura emotionala fiind mai mare ,insa eu cred ca este destul de matur sa treaca peste !!
Un alt lucru important ar fii faptul ca Thanasi a intilnit numai jucatori cu serviciu puternic si de fiecare data a reusist sa iasa invingator
Eu cred ca ajutat de fani din tribune Thanasi va reusi sa isi adjudece victoria si sa isi relanseze cariera

Pariuri si Ponturi Sportive Rinderknech - Kokkinakis

Acesta este un pariu trimis de membrul Betcash Rosoga Andrei .

Pariul sportiv pentru meciul dintre Rinderknech si Kokkinakis este 2 cu cota de 1.80 si 2 unitati, la casa de pariuri Superbet.

Pentru mai multe pariuri sportive, va asteptam pe pagina noastra cu toate pariurile comunitatii Betcash!

Screenshot_20220115-044702_Twitter.jpg

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More