Acasa Donna Vekic – Sorana Cirstea

Donna Vekic – Sorana Cirstea

de Cristi
#
Sport
Data meci
Echipe
Pariu
Cota
Miza
Status
Rezultat
anglia
tennis
17 Jun 13:00
Cirstea
2.01
2u
+2.02
tennis Donna Vekic - Sorana Cirstea Pont: Cirstea Trimis de: Cristi Data: 17 Jun 13:00
Unitati: 2u
Cota 2.01

Azi avem un meci super interesant intre Donna Vekic si Sorana Cirstea. Cotele sunt aproape identice, deci le este greu caselor de pariuri sa se decida spre care jucatoare va merge meciul.

La o prima vedere, Sorana Cirstea este clar jucatoarea mai in forma in general, pe toate suprafetele, in ultimele luni. A avut turnee unde a jucat foarte bine, se simte foarte bine anul acesta si a avut niste rezultate excelente.

Cirstea nu se impaca foarte bine pe aceasta suprafata, ea pierzand majoritatea meciurilor pe iarba, dar in ultimii 2 ani s-a descurcat destul de bine. La editia de anul trecut a Wimbledonului, a eliminat-o pe Azarenka, o jucatoare foarte puternica.

Vekic, pe de cealalta parte, este o jucatoare care joaca mai bine pe aceasta suprafata, ea avand rezultate destul de pozitive. Problema este ca Vekic este foarte inconstanta in ultima perioada, ea ajungand tocmai pe locul 92.

Intre cele doua, merg pe mana lui Sorana Cirstea, care cred ca ar fi trebuit sa fie favorita in acest meci. Jocul ei ar trebui, teoretic, sa se plieze bine pe aceasta suprafata si cred ca o va forta pe Vekic sa greseasca, ea deja nefiind foarte constanta in ultima perioada.

Pariuri si Ponturi Sportive Donna Vekic - Sorana Cirstea

Acesta este un pariu trimis de membrul Betcash Cristi .

Pariul sportiv pentru meciul dintre Donna Vekic si Sorana Cirstea este Cirstea cu cota de 2.01 si 2 unitati, la casa de pariuri Betano.

Pentru mai multe pariuri sportive, va asteptam pe pagina noastra cu toate pariurile comunitatii Betcash!

vekic-cirstea

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More