Acasa Djurgarden IF – Shamrock Rovers

Djurgarden IF – Shamrock Rovers

de Buzdugan Paul
#
Sport
Data meci
Echipe
Pariu
Cota
Miza
Status
Rezultat
UEFA_Europa_Conference_League
football
3 Nov 19:45
Oaspeții sub 0.5 goluri
2.20
2u
+2.4
football Djurgarden IF - Shamrock Rovers Pont: Oaspeții sub 0.5 goluri Trimis de: PaulBuzdugan Data: 3 Nov 19:45
Unitati: 2u
Cota 2.20

🆘️PARIUL ZILEI 3.11.2022
BILANT:59✅️37❌️
PROFIT:1825RON
MIZĂ:100RON
1️⃣DJURGARDEN IF🆚️SHAMROCK ROVERS(O sub 0.5 [email protected],20)
*Calificată deja în optimile Europa Conference League,Djurdargen joacă acasă în ultima rundă a fazei grupelor,în fața deja eliminatei Shamrock Rovers. Meciul va avea loc pe „Tele2 Arena” din Stockholm și va începe de la ora 19:45.

❗️DJURGARDEN IF:
*A câștigat Grupa F de Conference League,luând 13 puncte din primele 5 meciuri,11 goluri marcate și 6 primite.
*A reușit să lege 4 victorii la rând în această grupă,câștigând inclusiv în Norvegia în runda precedentă,cu Molde,scor 3:2.
*A revenit de la 2:0 cu Molde,reușind să își creeze doar 3 ocazii de gol în acel meci,toate transformate în reușite pe tabela de marcaj.
*Va încheia campionatul din Suedia,cel mai probabil,pe poziția a 2-a,pierzând orice șansă la titlu.
❗️SHAMROCK ROVERS:
*E din nou campioană în Irlanda,urmând astfel ca la anul să aibă din nou șanse să ajungă cel puțin în grupele Conference League.
*Va încheia această grupă pe ultima poziție,luând 2 puncte până acum,1 gol marcat și 9 primite.
*În runda precedentă a obținut o remiză acasă,1:1 cu Gent,producând astfel o mare surpriză,reușind să deschidă scorul în acel joc,în minutul 3,prin Rory Gaffney.
*Sean Kavanagh și Justin Ferisaj sunt suspendați pentru acest ultim meci.
❗️ÎNTÂLNIRI DIRECTE:
*La fel ca și Gent,Djurgarden nu a reușit să se impună în Irlanda,partida încheindu-se nedecis,scor 0:0,jocul fiind destul de echilibrat.
❗️PONT RECOMANDAT:
*Cum pentru Djurgarden soarta câștigării campionatului e pecetluită,aceștia nu au de ce să nu se bucure de acest ultim joc din grupe și unul dintre ultimele partide pe care le vor disputa până în februarie-martie și astfel voi merge aici pe pariul „Oaspeții nu marchează” la o cotă de 2,20.
*Iar suedezii ar trebui să fie destul de orgolioși și după ce s-au împiedicat în Irlanda,ar trebui să-și demonstreze valoarea acasă în fața irlandezilor,o echipă Irlandeză care a marcat unicul său gol din această grupă abia în runda precedentă,în remiza cu Gent,scor 1:1.
*Acasă,Djurgarden are 8 victorii în ultimele 10 meciuri,reușind să o învingă în această perioadă de meciuri și pe Sepsi,o echipă care cred că e mult mai tare ca Shamrock Rovers.

Pariuri si Ponturi Sportive Djurgarden IF - Shamrock Rovers

Acesta este un pariu trimis de membrul Betcash Buzdugan Paul .

Pariul sportiv pentru meciul dintre Djurgarden IF si Shamrock Rovers este Oaspeții sub 0.5 goluri cu cota de 2.20 si 2 unitati, la casa de pariuri Superbet.

Pentru mai multe pariuri sportive, va asteptam pe pagina noastra cu toate pariurile comunitatii Betcash!

inbound8903395608296570508.jpg

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More