Acasa Croația – Belgia

Croația – Belgia

de Buzdugan Paul
#
Sport
Data meci
Echipe
Pariu
Cota
Miza
Status
Rezultat
2022_FIFA_World_Cup.svg
football
1 Dec 17:00
Sub 2.5 goluri
1.75
2u
+1.5
football Croația - Belgia Pont: Sub 2.5 goluri Trimis de: PaulBuzdugan Data: 1 Dec 17:00
Unitati: 2u
Cota 1.75

🆘️PARIUL ZILEI 1.12.2022
BILANT:81✅️43❌️
PROFIT:3249RON
MIZĂ:200RON
1️⃣CROAȚIA🆚️BELGIA(SUB 2.5 [email protected],75)
*Croația și Belgia se vor întâlni joi,de la ora 17:00,în ultima etapă a grupei F de la Campionatul Mondial 2022. Meciul este unul extrem de important,ambele echipe urmând a juca cel mai probabil la victorie.
❗️CROAȚIA:
*Este prima clasată,fiind la egalitate de puncte cu Maroc. Are avantajul unui golaveraj mai bun,de 3+.
*Vine după o prestație excelentă,reușind s-o învingă pe Canada cu 4:1. În prima etapă a obținut o remiză albă în partida cu Maroc.
*Îi este suficientă și o remiză pentru a merge mai departe,dar probabil că țintește chiar câștigarea grupei.
*Nu vor fi modificări majore în primul 11,mai ales că majoritatea titularilor au impresionat în partida jucată împotriva Canadei.
*De asemenea nici n-au fost semnalate probleme de ordin medical,iar suspendăru nu există momentan.
❗️BELGIA:
*Trebuie să câștige acest meci pentru a merge mai departe. Se poate califica și cu o remiză însă trebuie ca Maroc să fie învinsă la o diferență destul de mare în partida jucată împotriva Canadei.
*A jucat slab împotriva canadienilor în prima etapă,însă s-au impus cu 1:0. A urmat apoi prestația catastrofală din duelul cu Maroc,care a fost pierdut cu 0:2.
*Se pare că există tensiuni mari la nivel de lot între mai mulți jucători importanți,iar această atmosferă negativă impactează prestația din teren.
*Lukaku și-a revenit din punct de vedere medical și a prins câteva minute în etapa trecută. E totuși greu de crezut că jucătorul lui Inter va fi titular contra Croației.
*Amadoua Onana a fost avertizat în ambele partide și astfel este suspendat pentru acest duel.
❗️CONCLUZII:
*Cel mai probabil Maroc va merge mai departe din această grupă. Așadar,în acest meci se dă bătălia care stabilește cine se califică alături de selecționata africană. În aceste condiții eu cred că vom vedea foarte mult pragmatism.
*Pe de o parte o avem pe Croația,o formație care are o apărare excelentă,cu tânărul Josko Gvardiol aflat într-o formă de zile mari. Ea a încasat un singur gol la acest Campionat Mondial și acela din cauza neatenției din startul partidei cu Canada.
*Belgia nu are nici ea o defensivă rea,aceasta încasând doar 2 goluri. Ele au venit în ultimele minute ale duelului cu Maroc,când totus s-a dus de râpă pentru DeBruyne&co. În cele 2 dispute avute de ea la acest turneu final s-au înscris de maxim 2 ori.

Pariuri si Ponturi Sportive Croația - Belgia

Acesta este un pariu trimis de membrul Betcash Buzdugan Paul .

Pariul sportiv pentru meciul dintre Croația si Belgia este Sub 2.5 goluri cu cota de 1.75 si 2 unitati, la casa de pariuri Superbet.

Pentru mai multe pariuri sportive, va asteptam pe pagina noastra cu toate pariurile comunitatii Betcash!

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More