Acasa Bilet 3 meciuri 2 Aug

Bilet 3 meciuri 2 Aug

de Cosmin Tataru
#
Sport
Data meci
Echipe
Pariu
Cota
Miza
Status
Rezultat
2 Aug 22:00
3.80
3u
-3
Bilet 3 meciuri Trimis de: T.C. Data: 2 Aug 22:00
Unitati: 3u
Cota 3.80

Yannick Hanfmann-Jordan Thompson 2 (cota 1,54)

David Goffin-Jack Sock 1 (1.57)

Nick Kyrgios-Marcos Giron + 4.5(1.57)

Hanfmann doar ce a terminat sezonul de zgura dupa ce pierdut in semifinale la Kitzbuhell cu tanarul Misolic,Pe hard nu a avut mari performante. Ultima participare in turneele pe hard inainte de  US Open a plecat acasa fara nici o victorie.

Thompson a jucat deja pe hard saptamana trecuta si a facut foarte bine unde a pierdut greu  in fata lui Nakashima, iar azi probabil va avea o misiunea destul de facila in fata lui Hanfman

 

David Goffin are 3-0 la meciuri directe dar si o forma foarte buna. a jucat excelent la Wimbledon unde doar conditia fizica la impiedicat sa joaca o semifinala cu Djokovic.

Jack Sock isi continua sezonul dezastruos pe hard pe care il are la simplu, saptamana trecuta a fost demolat 6-1 6-1 de un jucator cu un stil destul de similar cu al lui Goffin, iar azi nu vad nici o emotie pentru Goffin sa se impuna aici.

 

Kyrgios un jucator solid la serviciul ,dar care nu e foarte serios cand vine vorba de retur, jucand multe tie-brekuri. Mereu a inceput foarte greu turneele, exemplu clar Wimbledon unde in primul tur s-a chinuit serios pentru o victorie in 5 seturi in fata lui Jubb.

Giron un jucator care ii place sa se agate de adversar si sa nu se dea batut prea usor, iar avand in vedere faptul ca joaca acasa unde mereu a jucat peste medie, cu siguranta ii va pune destule probleme lui Nick Kyrgios in meciul din aceasta noapte.

 

 

bilet-las-vegas.jpg

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More