Acasa Articole Ponturi si Pariuri Serbia -Elvetia, Cupa Mondiala Qatar, 2022

Ponturi si Pariuri Serbia -Elvetia, Cupa Mondiala Qatar, 2022

de Ionuț

Azi ora 21:00 Serbia intalneste pe Elvetia, pe stadionul 974 din Doha, intr-un meci decisiv pentru calificarea in optimi, din grupa G de la Cupa Mondiala din Qatar.

Serbia

Serbia mi se pare o echipa destul de solida, cu jucatori foarte buni, dar in acelasi timp si foarte imprevizibili, fapt care s-a vazut si in meciul anterior, impotriva Camerunului, meci in care dupa ce au revenit de la 0-1 si au avut 3-1, nu au reusit sa ia cele 3 puncte atat importante pentru ei.
Serbia se confrunta acum cu probleme destul de delicate in lot, care ar putea destabiliza lotul.

Elvetia

Elvetia este o echipa foarte compacta si disciplinata tactic, fapt care s-a vazut si in meciul pierdut impotriva Braziliei, care a fost decis de o sclipire din partea lui Casemiro.
Dupa parerea mea Elvetia este o echipa foarte greu de desfacut si impotriva careia este greu sa marchezi.

Ponturi si Pariuri Serbia – Elvetia, Betcash.ro

Elvetia se multumeste cu un egal aici, cu care ei s-ar califica in optimi.

Pentru Serbia este totul sau nimic.

Vad un meci in care Serbia daca nu va reusi sa marcheze repede se vor arunca in atac pe final de meci si vor aparea multe oportunitati pentru Elvetia.

De aceea, am ales sa ma duc aici pe DNB 2 pe Elvetia la o cota de 2 pe care o gasiti la Superbet.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More