Acasa Arhiva Ponturi si Pariuri Rolex Masters „Monte Carlo”

Ponturi si Pariuri Rolex Masters „Monte Carlo”

de Rosoga Andrei

Ramos Vinolas -Tallon Griekspoor

Ponturi si Pariuri Ramos Vinolas -Tallon Griekspoor

Ramos Vinolas il va intalni pe Tallon Griekspoor in prima runda a mastersului de la Monte Carlo incepand cu orele 12:00.

Ramos Vinolas: spaniolul in varsta de 34 de ani ocupant al pozitiei 37 in clasamentul ATP este unul dintre jucatorii experimentati ai circuitului cand vine vorba de suprafata „rosie”(zgura). Ramos Vinolas a inceput bine anul pe zgura reusind sa castige turneul ATP de 250 puncte de la Cordoba, spaniolul avand un record de 8/4 anul acesta pe zgura.

Tallon Griekspoor: anul 2021 a fost cel mai bun din cariera tanarului olandez, acesta reusind sa adune numai putin de 62 de victorii in circuitul Challenger lucru ce l-a pus in postura de ajunge pe locul 54 ATP. Tallon a reusit sa castige 37 de meciuri pe zgura si 6 trofee. Olandezul pare a fi o nuca tare pe suprafata rosie, inclusiv anul acesta el avand un record de 4/5 meciuri castigate. Insa, a aratat un joc destul de instabil in fata celor mai buni jucatori din lume si trebuie sa isi ridice nivelul daca vrea sa ramana in primi 100 de jucatori in circuitul ATP.

Ponturi si Pariuri Ramos Vinolas-Tallon Grieskspoor:

Pare un meci destul de interesant intre 2 jucatori cu abilitati foarte bune pe jocul de zgura, Ramos fiind jucatorul mai experimentat si cred ca totodata mai bun; pe de cealalta parte Tallon este jucatorul de la care se asteapta multe si care trebuie sa dovedeasca ca poate juca la nivel ATP.

Pontul meu pentru acest meci este Ramos handicap-1,5 gameuri, la o cota de 1.72 in Superbet.

Mult noroc!

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More