Acasa Articole Ponturi Pariuri Qatar – Ecuador 20 Noiembrie 2022 – Cupa Mondiala 2022

Ponturi Pariuri Qatar – Ecuador 20 Noiembrie 2022 – Cupa Mondiala 2022

de Rosoga Andrei

Qatar si Ecuador deschid balul la Cupa Mondiala din Qatar 2022; cele 2 echipe se vor infrunta duminica 20 Noiembrie de la orele 18:00 pe stadionul Al Bayt, din Al Khor, Qatar.

Qatar

Echipa antrenata de spaniolul Felix Sanchez este la prima editie la un campionat mondial, calificandu-se din pozitia de tara gazda.

Qatar a inceput sa investeasca de 20 de ani in fotbal si usor-usor au aparut si rezultatele, echipa reusind sa castige Cupa Asiei in 2019 pentru prima data in istorie,

Qatar este o echipa modesta, cu jucatori doar din campionatul intern, plecand cu ultima sansa in grupa A.

Din grupa A mai fac parte tari ca Olanda, Senegal si Ecuador, toate fiind peste Qatar la ora aceasta.

Ecuador

Echipa antrenata de argentinianul Gustafo Alfaro este o prezenta placuta la mondial, de fiecare data cand au participat reusind meciuri frumoase. In 2006 au reusit sa treaca de faza grupelor.

Ecuador are un lot foarte tanar si jucatori ce trebuie urmariti Himpacie(Leverkusen), Estupinian si Caicedo, cel din urma fiind jucatorul lui Brighton, Anglia.

Ecuador produce un fotbal foarte frumos, cu multe ocazii de poarta si un pressing ridicat, aceasta echipa reusind sa se califice in fata celor de la Columbia sau Chile, echipe mult mai bune pe hartie.

Ponturi si Pariuri Qatar – Ecuador, Cupa Mondiala 2022, Betcash.ro

Ecuadorul pleaca un pic favoriti in aceasta partida, experienta si lotul cred ca ii vor ajuta.

Din punctul meu de vedere Qatarul va incerca sa nu dezamageasca si sa faca un fotbal destul de placut, insa le va fi greu, neavand o calitate asa de mare.

Ma astept la un meci foarte bun facut de nationala Ecuadorului.

Pariul meu pentru acest meci este Ramburs la egal Ecuador, cota 1.64 la partenerii nostri de la Las Vegas:

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More