Acasa Articole Karen Khachanov – Francisco Cerundolo, Ponturi si Pariuri, 30 martie 2023

Karen Khachanov – Francisco Cerundolo, Ponturi si Pariuri, 30 martie 2023

de Rosoga Andrei

Hard Rock Stadium din Miami va fi gazda unui meci ce se anunta destul de placut, in sferturile de finala ale Miami Open, turneu de ATP Masters 1000, intre rusul Karen Khachanov si argentinianul Francesco Cerundolo.

Karen Khachanov

Rusul a spart borna negativa pe care o avea in fata jucatorilor de top 10, avand un rcord de 0 victorii – 23 de infrangeri, el reusind sa il bata pe Stefanos Tsitsipas 2-0 in optimi, acum 1 zi, la Miami Open.

Rusul este unul dintre cei mai constanti jucatori din top 20 din ultimii 5-6 ani, la turneele importante avand o motivatie in plus, mereu jucand bine.

Karen este inzestrat cu un corp masiv, atletic si avand un arsenal de lovituri pe care orice jucator de tenis si l-ar dori.

Francisco Cerundolo

Argentinianul face din nou un turneu superb aici la ATP Masters 1000 Miami, dupa ce anul trecut facea semifinale, cea mai mare performanta de pana acum, din cariera.

Multa lume spune ca este o surpriza prezenta argentinianului din nou in sferturile de finala, insa hardul lent de la Miami il avantajeaza, el fiind jucator de zgura. Mingea la Miami mingea nu are un bounce obisnuit si aceasta ar fi una din explicatiile pentru meciurile bune facute de argentinian.

Totusi Cerundolo nu cred ca poate tine mingea in joc cat rusul si cred ca va lua initiativa, sa riste mai mult, cautand liniile si va gresi intr-un final

Ponturi si pariuri – Karen Khachanov – Franisco Cerundolo, Betcash.ro

Ambii jucatori se afla in forma, aici insa miza mea toata se duce la rus.

Jucatorul mai bun este Karen Khachanovm cu siguranta, si mai experimentat, el fiind de atatia ani la acealsi nivel.

Victoria cu Tsitsipas cred ca i-a conferit rusului un vibe bun, din punctul meu de vedere acesta plecand din start mare favorit in acest meci. Rusul tine foarte mult mingea in joc si greseste destul de putin

Pontul meu pentru acest meci este Karen Khachanov 2-0, la Mozzart:

Mult succes!

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More