Acasa Ponturi Ponturi Pariuri Grigor Dimitrov-Diego Schwartzman

Ponturi Pariuri Grigor Dimitrov-Diego Schwartzman

de Rosoga Andrei

Arena Simmone-Mathieu de la complexul de la Roland Garros este gazda unui meci care se anunta a fi un thriller intre bulgarul Grigor Dimitrov si micutul argentinian Diego Sebastian Schwartzman.

Grigor Dimitrov

Bulgarul ajuns la 31 de ani este unu dintre cele mai mari talente pe care le-a dat tenisul de la Roger Federer, in ultimii 15 ani, el fiind inzestrat cu o mana foarte buna si o flexibilitate a picioarelor cum numai marii campioni o au; bulgarul de multe ori face patinaj artistic pe zgura.

Dimitrov are un record de 10/4 pe zgura anul acesta, reusind sa faca semifinale la Monte Carlo unde a provocat un soc eliminandu-l pe tenacele norvegian Casper Ruud in optimi.

Cea mai buna performanta a bulgarului la Roland Garros a fost optimile de finala din 2020, fiind invins atunci de grecul Stefanos Tsisipas.

Dimitrov a ajuns in turul 3 dupa ce a reusit sa ii invinga in primele 2 tururi pe Giron respectiv Coric, nepierzand niciun set siaratand o forma de joc foarte buna

Diego Sebastian Schwartzman

Apasul de la Buenos Aires este un jucator carismatic al circuitului, un maratonist as zice.

Argentinianul are un record de 18/7 anul acesta pe zgura, pierzand 2 finale la Rio si acasa la Buenos Aires.

La Roland Garros in ultimi ani, Schwartzman a jucat foarte bine ajungand in semifinale in 2020 si de 2 ori in sferturi.

Diego a ajuns in turul 3 dupa ce a reusit sa ii invinga pe Kuznetsov in primul tur, respectiv pe Munar in turul 2, revenind de la 2-0 la seturi pentru spaniol!

Ponturi si Pariuri Dimitrov – Schwartzman, betcash.ro:

Cei 2 jucatori s-au intilnit de-a lungul timpului de 4 ori, Dimitrov conducand cu 3-1 la general.

1-1 este la intilniri directe pe zgura, in timp ce in meciurile jucate la cel mai bun din 5 seturi este de 2-0 pentru bulgar: o victorie pe hard si o victorie la wimbledon pentru bulgar, unde argentinianul nu se simte bine si era pe vremea cand nu era un nume in circuit.

Ultima intalnire a avut loc la Madrid acum 3 saptamani, bulgarul impunand-se cu un sec 6/0 6/3; eu am vazut meciul si tin sa cred ca a fost ceva mental sau fizic la Schwartzman, practic nu simtea mingea.

Astazi insa miza este alta si cred ca meciul va fi altul fata de cel de la Madrid si cred ca la un meci 3/5 este mai avantajat argentinianul deoarece fizic cred ca sta mai bine.

Ma astept la o partida lunga si cred ca iau in calcul si varianta cu 5 seturi jucate ,insa o sa aleg sa merg pe argentinian:

Pontul meu pentru acest meci este handicap Schwartzman H2 -3.5 la cota 1.85, disponibil in Superbet.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More