Acasa Articole Andrey Rublev – Dominic Thiem, Ponturi si Pariuri 15 Octombrie 2022

Andrey Rublev – Dominic Thiem, Ponturi si Pariuri 15 Octombrie 2022

de Rosoga Andrei

Sambata de la orele 16: 00, pe arena centrala a complexului de la Palacios Deportes din Gijon, rusul Andrey Rublev il va întâlni pe austriacul Dominic Thiem, un duel ce se anunta electrizant.

Andrey Rublev

Rusul se afla la cea de-a 9-a semifinala din acest an si încă odată ne arata cat de bun este la turneele de nivel mic/mediu din circuitul ATP.

Rublev are un record de 12/2 victorii/infrangeri anul acesta pe suprafata de hard Indoors, el venind dupa o semifinala pierduta la Stefanos Tsisipas la Astana, un turneu din categoria 500 puncte ATP.

La Gijon, Rublev a reusit sa treaca in primele tururi de Ivashka, respectiv Tommy Paul(favorit 5), cedand doar un set.

Dominic Thiem

Austriacul revenit dupa accidentare incepe sa joace din ce in ce mai bine. Castigator de Grand Slam, jucatorul austriac arata ca nu a uitat tenisul si ca poate sa revina din nou in elita tenisului.

Thiem trece printr-o perioada buna si se afla la a 2-a semifinala din acest an, el detinand si un record de 9/3 victorii/infrangeri pe aceasta suprafata: hard indoor.

Head to head

Rublev 4-3 Thiem

Rusul conduce la întâlniri directe, 2 dintre partidele disputate intre cei 2 fiind de nivel exhibition (demonstrativ).

Pe hard indoors cei 2 s-au întâlnit de 2 ori in cadrul turneului de la Vien, turneu ce face parte din categoria ATP 500 series, scorul fiind de 1-1.

Ponturi si Pariuri Andrey Rublev – Dominic Thiem, 15 Octombrie 2022, Betcash.ro

Thiem a spus ca se simte foarte bine aici si ca ii place suprafata, fiind una lenta.

Rublev este si el in forma.

Un lucru important cred ca va fi nivelul de pregatire a lui Thiem la un astfel de meci, cu un adversar care are una dintre cele mai bune pregatiri fizice din circuit.

Pontul meu pentru acest meci este under 22,5 gameuri la o cota de 1.78, la Conticazino.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More