Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 7 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 7 APRILIE

de Cosmin Tataru

Un duel total dezechilibrat astazi se joaca in liga Spaniei unde Barcelona se pregateste pentru sferturile de finala ale Ligii Campionilor si singurul lucru care conteaza la acest meci sa fie doar unul de antrenament si fara accidentari deoarece problema invingatoarei nu se pune problema, iar de aceea am mizat ca o sa vedem minim 64 de goluri in meci deoarece media statistica intre goluri marcate de echipe si cele primite de advesar in acest duel ne indica faptul ca o sa avem un duel unde ar trebui sa fie 68.78 goluri din rezultate din acest sezon iar linie oferita pare o gluma din punctul meu de vedere.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More