Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 8 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 8 APRILIE

de Cosmin Tataru

Nantes – Montpellier

Un derby tare se anunta de la ora 21:00 in prima liga franceza, un duel care cu siguranta s va decide si campiona din acest sezon in franta iar motivul pentru care am mizat ca vom vedea minim 62 de goluri in acest meci este faptul ca ambele echipe au ca punct forte atacul foarte rapid si contraatacuri in viteaza lucru care mereu ne aduc goluri multe iar aceasta partida cu siguranta nu o sa faca exceptie.

Veszprem – Tatabanya

Un duel din cupa Ungariei pentru un loc in finala unde din punctul meu de vedere nu se pune problema castigatoare ci doar a diferentei de scor deoarece Veszprem este o echipa prea buna in acest moment pentru oricare echipa din Ungaria, iar faptul ca meciul se joaca pe Audi Arena Győr adica pe teren neutruiar din aceasta cauza sunt convins ca si cei de la Tatabanya vor marca destul fiind meci de cupa iar Veszprem va ajunge la medIa lor de 40 de goluri marcate pe meci iar linia de 61.5 goluri pare o gluma.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More