Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 6 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 6 APRILIE

de Cosmin Tataru

Din nou ieri am pierdut pe cei de la Nantes pentru un gol dupa o prima repriza dezastruasa dar nu e cazul sa ne plangem, inca avem destul timp si cu siguranta vom dupa din nou cel putin 2 proiecte la capat pana la finalul lunii

Bergischer – Magdeburg

Bergischer pe teren propriu este o echipa care poate pune probleme oricui si care marcheaza destul de mult iar Magdeburg care se afla in lupta pentru titlu nu are voie sa faca pasi gresiti iar stilul lor de joc rapid cu siguranta ne va aduce multe goluri in ambele directii iar linia de 59.5 goluri se va bifa.

Selestat – Limoges

Ambelor echipe le place sa practice un joc rapid bazat pe multe repuneri rapide de la centru, dovada si rezultate in care avem meciuri de peste destul de frecvent in duelurile lor cu orice adversar indiferent de stilul lor de joc iar dupa rezultate destul de proaste din ultimele meciuri ambele echipe vor risca mai mult deoarece au nevoie de victorie si cu siguranta vom vedea foarte multe goluri.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More