Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 5 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 5 APRILIE

de Cosmin Tataru

Nantes – Pays Aix

Nantes continua lupta in 3 cu Montpellier si PSG in competitiile interne iar pentru a accede in finala cupei unde o asteapta Montpellier care ia surclasat fara drept de apel pe cei de la PSG trebuie sa treaca de Pays Aix, o echipa care are un stil total diferit de cei de la Nantes cu un joc lent si greoi in momentul in care sunt la conducerea jocului dar aici nu se pune problema sa nu o vedem pe Nantes dominand cap coada meciuri si sa vedem o armata de goluri deoarece o va obliga pe Pays Aix sa iasa la joc.

Lublin – Kielce

Un meci de antrenament pentru cei din Kielce care sunt in pregatire pentru duelul cu Vesprem de luna viitoare din sferturile Ligii Campionilor, iar de aceea pun mare accent in aceste dueluri doar pe atac si nu risca in aparare pentru a nu aparea accidentari iar aceasta linie cu siguranta o putem vedea acoperita foarte usor.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More