Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 30 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 30 MAI

de Cosmin Tataru

O zi cu putine meciuri de handbal dar eu am pus ochii pe unul din meciuri pe care le consider foarte bune, unde din pacate o sa fie din nou pasul 1 deoarece o repriza proasta ieri ne-a adus in aceasta situatie incredibila unde prindem fara emotii cativa pasii apoi pentru un gol sau 10 min proaste suntem obligati sa o luam de la capat.

Primul duel dintre Odense si Esbjerg, marea finala din Danermarca feminin asteptata de toata lumea intre cele mai bune echipe din liga care au un atac foarte bun si care au avut un parcurs foarte bun in liga campionilor din acest sezon se vor duela pentru prima pozitie din liga feminina iar de aceea sunt convins ca vom vedea un handbal spectacol in special pe terenul celor de la Odense care este echipa mai slab cotata si care trebuie sa dea tot ce are mai bun pe teren propriu daca isi doreste sa aiba o sansa de a castiga aceast finala deoarce in deplasare o sa fie foarte greu pentru ele ca sa le faca fata celor de la Esbjerg, iar avand in vedere ca punctul lor forte este atacul vom juca peste la o linie destul de decenta de doar 56.5 goluri pe care consider ca o vom bifa fara emotii.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More